TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ισπανική δυάδα στο 3.33

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από αναμέτρηση στο Μετροπολιτάνο κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2022 MANU FERNAANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (08/01) και ποντάρει σε δύο σημεία από τη La Liga.

Με Αγγλία και Γαλλία να συνεχίζουν σε κυπελλικούς ρυθμούς και τη Γερμανία ακόμη σε χειμερία νάρκη, και το κυριακάτικο πρόγραμμα είναι σχετικά φτωχό. Αλλά με λίγη καλή διάθεση θα το παλέψουμε.

Σεβίλλη – Χετάφε (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Απόλυτα κομβικό παιχνίδι για τη Σεβίλλη. Η σεζόν φέτος στη Σεβίλλη έχει πάει τελείως στραβά και το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι οι Σεβιγιάνοι δεν έχουν ακόμη πετύχει εντός έδρας νίκη, μετρώντας 0-3-4 σε εφτά παιχνίδια στο "Σάντσεθ Πιθχουάν"! Κι ακριβώς για αυτό σου χαρακτηρίσαμε απόλυτα κομβικό το ματς.

Η Σεβίλλη ετοιμάζεται για την αντεπίθεσή της στο δεύτερο μισό της σεζόν, με την επανέναρξη πήρε το θετικό 1-1 στην έδρα της Θέλτα, αλλά το ματς που είναι ικανό να δώσει ώθηση για τη συνέχεια είναι το σημερινό. 18.000 (!) φίλοι της παρακολούθησαν την ανοιχτή τελευταία προπόνηση της ομάδας, δίνοντας και αυτή με τη σειρά τους τον τόνο, το "Πιθχουάν" θα είναι πραγματική έδρα σήμερα και η Χετάφε καλή και άγια, αλλά προφανώς δεν είναι ούτε Ρεάλ ούτε Μπάρτσα.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στο Matchmoney.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, που αποκτά μεγαλύτερη σημασία μετά τη χθεσινή ήττα της Ρεάλ. Στην αγορά του 1Χ2 είναι δύσκολο να επιλέξεις κάτι, καθώς το σετ των αποδόσεων δείχνει αρκετά λογικό: Φαβορί του 2.50 η Μπαρτσελόνα, αγγίζει το 3.00 ο άσος της Ατλέτικο.

Εκεί όμως που ίσως υπάρχει ενδιαφέρον είναι στα γκολ, για την ακρίβεια στην απουσία τους. Από την Μπαρτσελόνα θα λείψει ο Λεβαντόβσκι, που ξεκινά ποινή τριών αγωνιστικών, ενώ είναι δεδομένο ότι η δύναμη της ομάδας του Τσάβι είναι η άμυνα. Τα μόλις έξι γκολ παθητικό που έχει η Μπαρτσελόνα είναι μακράν η καλύτερη επίδοση φέτος στη La Liga.

Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, φέτος δεν είναι τόσο συμπαγής όσο την έχουμε συνηθίσει σε αυτά τα χρόνια του Σιμεόνε (14 γκολ παθητικό, τέταρτη καλύτερη άμυνα), αλλά βέβαια είναι πάντα ικανή, ειδικά σε τέτοια ντέρμπι, να εμφανίσει το σκληρό της πρόσωπο. Εξάλλου, ο Σιμεόνε πήγε το ματς εκεί που ήθελε (πέντε Under, 2-2-1 ρεκόρ) και στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη, έχοντας μάλιστα τότε να αντιμετωπίσει μια σαφώς πιο επιθετικογενή ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη – Χετάφε: 1 (απόδοση 1.85) 19:30
  • Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα: Under 2,5 (απόδοση 1.80) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ