TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η μεταμόρφωση, ο Γολγοθάς και το 1.87 του ΟΑΚΑ

Ο Σέιν Λάρκιν σε αγώνα της Αναντολού Εφές
Ο Σέιν Λάρκιν σε αγώνα της Αναντολού Εφές PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει στη Serie A, μια μπόμπα από το αγγλικό League Cup και το ΟΑΚΑ.

Ιδιαίτερη περίπτωση η φετινή Βερόνα. Ξεκίνησε με τρεις σερί ήττες, άλλαξε προπονητή, με τον Κροάτη Ίγκορ Τούντορ να αναλαμβάνει, και έκτοτε μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά. 3-2-1 μετρά με τον Κροάτη στον πάγκο η Βερόνα (η μόνη της ήττα 3-2 στο Μιλάνο από τη Μίλαν), αλλά το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι η επίθεσή της.

Σε αυτά τα έξι ματς έχει πετύχει συνολικά 18 γκολ: μόνο στο 2-2 στη Σαλερνιτάνα έμεινε στα δύο γκολ, στα υπόλοιπα έχει είτε τρία είτε τέσσερα! Τώρα προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 επί της Λάτσιο και πηγαίνει στο Ούντινε (19:30 Cosmote Sport 8 HD, Live από το SPORT 24) για να αντιμετωπίσει μια μετρίως μέτρια Ουντινέζε. Στο 2.05 το διπλό DNB.

Προγνωστικά και Ανάλυση: Η "μπόμπα" της ημέρας

Λέστερ – Μπράιτον για τη φάση των "16" του αγγλικού League Cup (21:45 Live από το SPORT24). Η Λέστερ είναι εν μέσω ενός πολύ δύσκολου προγράμματος. Μετά την επιστροφή από τη διακοπή για τις εθνικές, έπαιξε στις 16 Οκτωβρίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στη Μόσχα με τη Σπαρτάκ για το Europa League, την Κυριακή που μας πέρασε στο Μπρέντφορντ, τώρα με την Μπράιτον για το League Cup, το Σάββατο φιλοξενεί την Άρσεναλ, στο επόμενο μεσοβδόμαδο έχει εντός τη Σπαρτάκ και ολοκληρώνει αυτό το πακέτο αγώνων με τη Λιντς στο "Ελαντ Ρόουντ" στις 7 Νοεμβρίου.

Την ίδια ώρα η Μπράιτον, που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, δεν έχει το πιεσμένο πρόγραμμα των ομάδων με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και το παιχνίδι με τη Λέστερ είναι η μοναδική μεσοβδόμαδη υποχρέωσή της σε αυτό το διάστημα ανάμεσα στη διακοπή του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Στο 2.50 το διπλό DNB.

Προγνωστικά και Ανάλυση: EuroLeague

Δύο εντός έδρας παιχνίδια έχει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη διαβολοβδομάδα’. Το αποψινό κόντρα στην Εφές και το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στη Βιλερμπάν. Αν βάλουμε στο ζύγι τις δύο αντιπάλους των "πρασίνων" προφανώς και η Βιλερμπάν είναι η πιο… βατή και μάλλον προς τα εκεί θα ρίξει το βάρος ο κόουτς Πρίφτης και οι παίκτες του.

Άλλωστε για απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει εξαιρετικά αμφίβολους τους Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ, την ώρα που στην Εφές αναμένεται να υπάρξει η επιστροφή του MVP Μίσιτς, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Η Εφές έχει ξεκινήσει κάκιστα, προφανώς και ψάχνει μια σημαντική νίκη που θα αλλάξει τον ρου της χρονιάς και το ΟΑΚΑ είναι έδρα που μπορεί να της δώσει αυτή την ώθηση. Είναι δίκαια το φαβορί του ματς, παίζεται το 1.87 στο -4,5 των Τούρκων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουντινέζε – Βερόνα: 2 DNB (απόδοση 2.05), 19:30
  • Λέστερ – Μπράιτον: 2 DNB (απόδοση 2.50), 21:45

Μπάσκετ

  • Παναθηναϊκός – Εφές: 2 -4,5 (απόδοση 1.87), 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ