TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η δυάδα του 3.80 και ο σταθερός Παπαπέτρου

Παπαπέτρου και Νέντοβιτς πανηγυρίζουν τη νίκη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ
Παπαπέτρου και Νέντοβιτς INTIME SPORTS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει σε μπασκετικό ποντάρισμα από τη EuroLeague.

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της χρονιάς στη EuroLeague είναι μπροστά μας. Ήδη έχουμε στα χέρια μας τις δύο πρώτες αγωνιστικές ούτως ώστε να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα και να βασίσουμε εκεί το στοιχηματικό μας παιχνίδι.

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το πρώτο ματς που θα πέσει στο τραπέζι (12/10 21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Δεν θα ασχοληθούμε με σημείο, έτσι κι αλλιώς το αλλοπρόσαλλο που βγάζει στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στα δύο πρώτα ματς είναι ικανό να διαλύσει ό,τι κι αν συζητήσουμε. Αντίθετα με την όλη ομάδα, αυτός που δείχνει απίθανη σταθερότητα και ωριμότητα στο ξεκίνημα είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Στα δύο παιχνίδια με Μονακό και Φενέρμπαχτσε έπαιξε πάνω από 68 (!) λεπτά και πήρε συνολικά 28 προσπάθειες (χώρια τις βολές), σημειώνοντας 16 και 14 πόντους, αντίστοιχα. Είναι ο ηγέτης του φετινού Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, βγαίνει μπροστά και πληρώνει 1.70+ το να σημειώσει και σήμερα 14+ πόντους.

Η χειρότερη ομάδα

"Η Άλμπα είναι η χειρότερη ομάδα της φετινής EuroLeague γράφουμε στο Match Money. Και προφανώς υπάρχουν πολλά δεδομένα που μπορούμε να το στηρίξουμε. Δεδομένα που πηγάζουν και από τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά κυρίως στο γερμανικό πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Φενέρμπαχτσε απόψε (12/10 21:00 Novasports 4 HD, Live από το SPORT24) θα ψάξει αντίδραση μετά το απίθανο πάθημα κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και προφανώς έχει την ποιότητα να νικήσει στη Γερμανία και μάλιστα άνετα. Στο 1.91 το -7,5 της τουρκικής ομάδας.

Ζόρια για Σφαιρόπουλο

Η εικόνα της Μακάμπι στο ξεκίνημα δεν είναι καλή. Νίκησε με τα χίλια ζόρια την ελλιπέστατη Μπάγερν, ενώ έχασε άνετα από τον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί να υπάρχει η δικαιολογία της κακής προετοιμασίας λόγω COVID-19, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι η πίεση στον Γιάννη Σφαιρόπουλο έχει αυξηθεί κατακόρυφα και η συγκεκριμένη πίεση μόνο καλή κατάληξη δεν μπορεί να έχει. Η Μιλάνο δείχνει πιο ώριμη από ποτέ, έχει κάνει άνετα το 2/2 με ΤΣΣΚΑ και Μπασκόνια και μπορεί να νικήσει και σήμερα (12/10 21:30 Novasports 3 HD, Live από το SPORT24). Στο 1.98 το -7,5 των Ιταλών.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:00 Άλμπα – Φενέρμπαχτσε: 2 με -7,5 (1.91)
21:30 Μιλάνο – Μακάμπι: 1 με -7,5 (1.98)
21:30 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Παπαπέτρου 14+ πόντους (1,72)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ