TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η δυάδα της Παρασκευής

Οι φίλοι της Δανίας στο Σταντ ντε Φρανς στο παιχνίδι με τη Γαλλία για το Nations League
Οι φίλοι της Δανίας στο Σταντ ντε Φρανς στο παιχνίδι με τη Γαλλία για το Nations League © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει σε μια δυάδα από το Nations League.

Μια από τις ομάδες που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα πρώτα παιχνίδια του Nations League είναι η Δανία. Πήγε και έπαιξε στα ίσια τη Γαλλία και νίκησε 2-1, ενώ τη Δευτέρα έδειξε ότι έχει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας πια. Κέρδισε, παρότι δεν ήταν καλύτερη 2-1 στην Αυστρία. Έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση, ενώ η επιστροφή του Έρικσεν της έδωσε ψυχολογία και βγάζει τρομερή συσπείρωση. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι στα 45 τελευταία παιχνίδια της η Δανία έχει ηττηθεί μόνο από το Βέλγιο (τρεις φορές), τη Φινλανδία και από τις Ολλανδία, Σκωτία σε φιλικό και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αντίστοιχα!

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Nations League από το Match Money

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σήμερα φιλοξενεί την Κροατία με στόχο το 3Χ3, που θα της δώσει σαφές προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Κροατία ήταν ανεβασμένη στο δεύτερο ματς κόντρα στους Γάλλους μετά την κάκιστη εμφάνιση της πρεμιέρας με την Αυστρία (0-3). Και πάλι, όμως, αναμένεται ευρύ ροτέισον από τον Ζλάτκο Ντάλιτς, δύσκολα θα ξεκινήσει σε δεύτερο κολλητό τους γερόλυκους. Τα πόδια τους, άλλωστε, είναι βαριά έπειτα από μια τόσο επιβαρυμένη χρονιά.

Η Δανία στο "Πάρκεν' παίρνει δύναμη, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αποτελεί πάντα πρόκληση για κάθε παίκτη. Η τιμή του άσου άνοιξε στο 2.15, έχει υποχωρήσει τελευταία, παραμένει όμως στο ικανοποιητικό 1.95+.

Αυστρία – Γαλλία παίζουν στη Βιέννη (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει φέρει άλλο αέρα στην εθνική Αυστρίας. Στην πρεμιέρα του έκανε ονειρικό ντεμπούτο και διέλυσε 3-0 τους Κροάτες, στη συνέχεια έχασε 1-2 από τη Δανία, όμως, η εμφάνιση της Αυστρίας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική (2,42-0,92 τα xGoals του παιχνιδιού!).

Οι Γάλλοι έχουν παρουσιαστεί πολύ μπλαζέ στα δύο πρώτα ματς, δεν φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερη όρεξη οι παίκτες του Ντεσάμπ και παρότι οι "τρικολόρο" διαθέτουν ένα απίστευτα ποιοτικό ρόστερ οι εμφανίσεις τους ήταν απογοητευτικές. Όλα τα δεδομένα δείχνουν κόντρα, στο 2,00+ παίζεται η διπλή ευκαιρία του 1Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Δανία – Κροατία: 1 (απόδοση 1.98), 21:45
  • Αυστρία – Γαλλία: 1Χ (απόδοση 2.02), 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ