TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γερμανική δυάδα

Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης © 2021 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και παίζει και στο Γιουρόπα και στο Κόνφερενς Λιγκ.

Πανικός γίνεται σε Europa και Conference League. Ανοικτές οι περισσότερες προκρίσεις, οι αποδόσεις είναι φυσικά προσαρμοσμένες στο κίνητρο και εμείς καλούμαστε να βρούμε την άκρη.

Αρχή θα γίνει από τον όμιλο του Ολυμπιακού, αλλά από το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, το Φενερμπαχτσέ – Αϊντραχτ (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Παιχνίδι ουσιαστικά με μονόπλευρο ενδιαφέρον και αυτό προς τη μεριά των Γερμανών, οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν την πρωτιά του ομίλου και να μην εξαρτιόνται από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην Αμβέρσα.

Όπως βλέπετε αναλυτικά και στο ρεπορτάζ στη Φενερμπαχτσέ γίνεται κακός χαμός με τον Περέιρα, ο οποίος έχει τσακωθεί με τους πάντες και είναι στην πόρτα της εξόδου. Σοβαρή και μετρημένη η Αϊντραχτ, θα παίξει κυρίως με βασικούς και μπορεί να εκμεταλλευτεί την αναστάτωση στο τουρκικό στρατόπεδο. Το διπλό είναι στο 2.30.

Στο Conference League παίζουν Ουνιόν – Σλάβια Πράγας (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24), σε ματς "τελικό", όπου η Ουνιόν θέλει μόνο τη νίκη και η Σλάβια έχει μαζί της και την ισοπαλία δύο. Παρά τη μέτρια εικόνα που έχει βγάλει η Ουνιόν από το ξεκίνημα των ομίλων, μαζί με τη Φέγενορντ είναι οι δύο καλύτερες ομάδες, οι πιο ποιοτικές του πέμπτου γκρουπ.

Προφανώς και η Σλάβια είναι στα μέτρα της, προφανώς και η Ουνιόν κρατά την τύχη της πρόκρισης στα χέρια της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα πάει φουλ για την πρόκριση. Στο 2.00 ο άσος της είναι μια χαρά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενερμπαχτσέ - Αϊντραχτ: 2 (απόδοση 2.30), 19:45
  • Ουνιόν – Σλάβια Πράγας: 1 (απόδοση 2.00), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ