TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Fun bet στο 17.00

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Fun bet στο 17.00
@2022 AIJAZ RAHI/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τα παιχνίδια Ιαπωνία - Κροατία και Βραζιλία - Νότια Κορέα και καταλήγει σε ένα fun bet.

Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 είχαμε απόλυτη επικράτηση των φαβορί, και μάλιστα σχετικά εύκολα. 3-1 η Ολλανδία τις ΗΠΑ, 2-1 η Αργεντινή την Αυστραλία, 3-0 η Γαλλία την Πολωνία και 3-0 η Αγγλία τη Σενεγάλη. Και φυσικά το ερώτημα είναι αν το pattern των φαβορί θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα τέσσερα ματς των 16 ή αν θα σπάσει κάπου. Και κυρίως βέβαια πού θα σπάσει.

Στη σημερινή μέρα υπάρχει επίσης ένα ματς με πολύ μεγάλο φαβορί, το Βραζιλία – Νότιος Κορέα (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Και όχι, δεν θεωρούμε ότι είναι αυτό που θα σπάσει τον χορό των φαβορί. Εύκολα ή δύσκολα οι Βραζιλιάνοι θα περάσουν, αλλά στοιχηματικά δεν μας βγάζει κάτι.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Αντίθετα, το άλλο ζευγάρι, το Ιαπωνία – Κροατία, είναι το πλέον αμφίρροπο της φάσης των 16 (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Από τη μία, οι Κροάτες έχουν φανέλα, ποιότητα και είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα από τους Ιάπωνες. Από την άλλη όμως, η Ιαπωνία έχει φοβερό μομέντουμ μετά τα όργια που έκανε στον όμιλο κόντρα σε Ισπανούς και Γερμανούς και βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική στιγμή, αφού ποτέ δεν έχει καταφέρει να περάσει από τη φάση των 16 σε Μουντιάλ.

Περιμένουμε λοιπόν ένα απόλυτα ανταγωνιστικό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Al Janoub Stadium. Στο περασμένο Μουντιάλ, του 2018, τα τρία από τα οχτώ παιχνίδια της φάσης των 16 κρίθηκαν μετά το 90λεπτο, ενώ το 2014 παράταση ή πέναλτι χρειάστηκαν τα πέντε από τα οχτώ παιχνίδια. Και η δικιά μας έμπνευση είναι να κυνηγήσουμε τώρα το πρώτο παιχνίδι που θα χρειαστεί παράταση στο Μουντιάλ του 2022.

Το Χ δίνεται σε απόδοση 3.50, αλλά επειδή όταν μιλάμε για ισοπαλία σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι ουσιαστικά μιλάμε για fun bet, θα το πάμε ένα βήμα παραπάνω, να προκριθεί η Ιαπωνία στην παράταση, ενδεχόμενο που πληρώνει 17 φορές τα λεφτά σου. Οι Ιάπωνες είναι ομάδα που τρέχει πολύ και που, κυρίως, γίνεται καλύτερη όσο περνάει το παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο μεγάλες της νίκες στον όμιλο ήρθαν με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ούτε ότι από τα 4 γκολ της στον όμιλο τα 3 μπήκαν από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιαπωνία – Κροατία: Πρόκριση Ιαπωνίας στην παράταση (απόδοση 17.00) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ