TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή δυάδα του 3.50+

Ο άσος της Λάτσιο, Τζίρο Ιμόμπιλε
Ο Τζίρο Ιμόμπιλε Ⓒ 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο σημεία από Europa League και Conference League.

Κλουζ – Άλκμααρ παίζουν στον τέταρτο όμιλο του Conference League (22:00 Live από το SPORT24). Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στον όμιλο, η Άλκμααρ με τέσσερις βαθμούς οδηγεί την κούρσα, ενώ η Κλουζ είναι τελευταία με μόλις ένα. Βίοι αντίθετοι και βάσει ψυχολογίας και φόρμας.

Οι Ρουμάνοι έχασαν στο ντέρμπι της Κυριακής από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και ο Νταν Πετρέσκου, ο οποίος εξ αρχής ήταν στο... στόχαστρο των οπαδών, είναι πιο πιεσμένος από ποτέ. Η Άλκμααρ θέλει να καθαρίσει από νωρίς την πρώτη θέση (είναι άλλωστε μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου) θα παίξει με βασικούς στο αποψινό ματς και η νίκη της πληρώνει 1.90.

Δεύτερο ματς το Λάτσιο – Μαρσέιγ από το Europa League (19:45 Cosmote Sport 5 HD, Live από το SPORT24). Εδώ θα πατήσουμε και στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η ιταλική ομάδα (νίκησε το Σάββατο με ανατροπή την Ίντερ) και θα πάει με φουλ βασικούς, απέναντι σε μια Μαρσέιγ, που δεν είναι στα καλύτερά της, εκτός έδρας στην Ευρώπη έχει 0-2-7 από το 2018 και κυρίως έχει να σκέφτεται το γαλλικό κλάσικο που ακολουθεί την Κυριακή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο "Βελοντρόμ". Ο άσος της Λάτσιο παίζεται στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Μαρσέιγ: 1 (απόδοση 1.85), 19:45
  • Κλουζ – Άλκμααρ: 2 (απόδοση 1.90), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ