TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Επαναληπτικοί για Over 2,5

Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν στον προημιτελικό του Europa Conference League με τη Λέστερ
Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν στον προημιτελικό του Europa Conference League με τη Λέστερ © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει σε δύο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Champions League.

Άλλη μία ευρωπαϊκή εβδομάδα, με τους επαναληπτικούς του 3ου προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων να δίνουν τον τόνο και να κυριαρχούν στο στοιχηματικό πρόγραμμα.

Το Αϊντχόφεν – Μονακό (21:30 Live από το SPORT24) ήταν εξαρχής το πιο μεγάλο και αμφίρροπο ζευγάρι που έβγαλε η κλήρωση σε αυτή τη φάση. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες άφησαν ορθάνοιχτες τις διαφορές τους, μένοντας στο 1-1 στη Γαλλία, σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο που αν μη τι άλλο έδειξε ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Κορμιά, που λέει και το δημοσιογραφικό κλισέ, αναμένεται να πέσουν στον επαναληπτικό και το σετ, που δίνει απλώς ελαφρύ φαβορί την έδρα (γύρω στο 2.30 ο άσος και στο 2.90 το διπλό), δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Αυτό που αφήνει περιθώρια είναι η αγορά των γκολ. Φάνηκε και από το πρώτο ματς (1,79-1,19 xGoals υπέρ της Μονακό) ότι έχουμε να κάνουμε με δύο επιθετικογενείς ομάδες, οι επαναληπτικοί, για προφανείς λόγους, είναι πάντα πιο εύκολο να εξελιχθούν σε ματς-ροντέο από ό,τι τα πρώτα παιχνίδια και το G/G & Over 2,5, που παίζει γύρω στο 1.90, είναι το πιο λογικό σενάριο.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το άλλο μεγάλο ματς της ημέρας είναι το Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (21:30 Live από το SPORT24), όπου η περσινή φιναλίστ του Europa League Ρέιντζερς έπαθε νίλα από την άπειρη Ουνιόν στο πρώτο ματς στο Βέλγιο και καλείται τώρα να ανατρέψει το 2-0 των Βρυξελλών.

Ένα χάντικαπ δύο γκολ δεν ανατρέπεται εύκολα στην Ευρώπη, ακόμη και μετά την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, αλλά το Άιμπροξ είναι έδρα με όλη τη σημασία της λέξης και 50.000 Σκωτσέζοι θα φτιάξουν απόψε το βράδυ τρομερή ατμόσφαιρα. Σαφώς πιο έμπειρη και μπαρουτοκαπνισμένη από την πρωτάρα Ουνιόν, με τον Κολομβιανό σταρ φορ Μορέλος, που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στο πρώτο παιχνίδι, να επιστρέφει τώρα, η Ρέιντζερς θα το παλέψει ως εκεί που δεν πάει.

Στο 1.70-1.75 παίζει ο άσος των Σκωτσέζων, αλλά με δεδομένο ότι θέλει μίνιμουμ νίκη με δύο γκολ για να στείλει το ζευγάρι στην παράταση, μπορείς εύκολα να τον συνδυάσεις με το Over 2,5, ανεβάζοντας την απόδοση στο 2.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν – Μονακό: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.90) 21:30
  • Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.60) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ