TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένας άσος κινήτρου κι ένα ελεύθερο ματς για 2.15

Ο Σεμπάστιαν Τιλ μαζί με τον Δημήτρη Κολοβό στο Ρεάλ - Σέριφ
Ο Σεμπάστιαν Τιλ μαζί με τον Δημήτρη Κολοβό στο Ρεάλ - Σέριφ © 2021 JOSE BRETON / AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και καταλήγει σε δυάδα από το Champions League.

Τελευταία αγωνιστική στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το κίνητρο βγαίνει μπροστά όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι. Στο δεύτερο όμιλο έχουμε μάχη για τη δεύτερη θέση, η Λίβερπουλ είναι η μόνη εξασφαλισμένη, σίγουρη πρώτη.

Εξάποντο το Πόρτο – Ατλέτικο, μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Μίλαν – Λίβερπουλ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Αξίζει, όμως, να παιχτεί το κίνητρο της Μίλαν στο 2.05 απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου; Θεωρούμε πως ναι.

Ο Κλοπ, όπως και στο ματς κόντρα την Πόρτο, θα κάνει πολλές αλλαγές. Η Λίβερπουλ διανύει ένα βαρύ πρόγραμμα, ακολουθεί σε λίγες μέρες το άκρως απαιτητικό εορταστικό σόου της Πρέμιερ Λιγκ και σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να βάλει πόδια στη φωτιά. Άλλη Λίβερπουλ, λοιπόν, θα αντιμετώπιζε η Μίλαν σε κάποια άλλη αγωνιστική των ομίλων, άλλη αντιμετωπίζει τώρα, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι με τα 2.05 του άσου.

Σαχτάρ - Σέριφ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Σαχτάρ – Σέριφ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) είναι τελείως αδιάφορο βαθμολογικά, η Σαχτάρ έχει μείνει τελευταία στον όμιλο, η Σέριφ του Αθανασιάδη και του Κολοβού σίγουρα 3η, συνεχίζοντας στο Europa League.

Κι ακριβώς επειδή είναι βαθμολογικά αδιάφορο, μπορούμε να περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς χωρίς άγχος. Οι Ουκρανοί θα ψάξουν να αποχαιρετήσουν την Ευρώπη κάνοντας την πρώτη τους νίκη στον όμιλο και παίρνοντας μια μίνι ρεβάνς για το 2-0 στο Τιρασπόλ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Οι Μολδαβοί από την πλευρά τους, θα αντιμετωπίσουν και αυτό το ματς ως γιορτή και ως μια ακόμη ευκαιρία να… διαφημίσουν τους εαυτούς τους στις μεταγραφικές πιάτσες. Στο 2.15 το Goal/Goal και Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Λίβερπουλ: 1 (απόδοση 2.05), 22:00
  • Σαχτάρ – Σέριφ: G/G & Over 2,5 (απόδοση: 2.15), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ