TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ελληνοβελγική δυάδα

Οι παίκτες της Καβάλας πριν το ματς με την Ξάνθη
Οι παίκτες της Καβάλας πριν το ματς με την Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει Super League 2 και Βέλγιο.

Όλοι, λίγο-πολύ, έχουν διαβάσει για τη φετινή ιστορία της Καβάλας στη Super League 2. Μπήκε την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα, δεν πρόλαβε να κάνει μεταγραφές και το ρόστερ της μέχρι τον Δεκέμβριο μόνο ποδοσφαιριστές δεν είχε και αποτελούνταν, μεταξύ άλλων από κικ-μπόξερς και μπασκετμπολίστες. Φυσιολογικό ότι μέχρι τον Δεκέμβρη γνώρισε επτά ήττες, δεν σκόραρε και τα λιγότερα που έφαγε ήταν πέντε!

Τον Γενάρη, όμως, έκανε μεταγραφές. Πήρε κανονικούς ποδοσφαιριστές και έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Πήρε τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα μας του 2022 και δείχνει ξεκάθαρα ότι γυροφέρνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του παιχνιδιού.

Το ματς με τα Τρίκαλα αποτελεί μια ευκαιρία για να κάνει σεφτέ. Οι Θεσσαλοί επιστρέφουν στη δράση μετά από δύο εβδομάδες και εκτός ρυθμού, καθώς την περασμένη αγωνιστική πάλι λόγω κρουσμάτων δεν αγωνίστηκαν. Στην Καβάλα, μάλιστα, τα Τρίκαλα πηγαίνουν χωρίς κανέναν από τους τρεις Παραγουανούς στη διάθεσή τους, αλλά και χωρίς καμία από τις μεταγραφές τους, λόγω του ban που έχει επιβληθεί. Ο άσος της Καβάλας έχει υποχωρήσει, όμως ακόμη και στο 1.90 εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον.

Σέρενγκ - Μπίρσχοτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παιχνίδι-φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας στο Βέλγιο, όπου η προτελευταία Σέρενγκ αντιμετωπίζει την τελευταία Μπίρσχοτ. Εφτά οι βαθμοί διαφοράς και το ματς είναι ο απόλυτος τελικός, καθώς η προτελευταία θέση οδηγεί σε μπαράζ παραμονής ενώ η τελευταία κατευθείαν σε υποβιβασμό.

Η μικρούλα Σέρενγκ, ως νεοφώτιστη, έκανε σχετικά καλό ξεκίνημα στη χρονιά, όμως στη συνέχεια τα βρήκε πολύ σκούρα και πλέον μετρά εφτά σερί ήττες, με τέρματα 3-21.

Την κατάσταση δεν μπόρεσε να διορθώσει ούτε η αλλαγή προπονητή που έγινε πρόσφατα, όταν η διοίκηση αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον Ισπανό Τζόρντι Κόντομ, που είχε γίνει πολύ… ενοχλητικός ζητώντας επίμονα μεταγραφική ενίσχυση, και να εμπιστευτεί τον 59χρονο Γάλλο Ζαν Λουί Γκαρσιά (προϋπηρεσία τα τελευταία χρόνια σε Γκρενόμπλ, Τρουά, Νανσί), που ξεκίνησε με δύο ήττες σε δύο ματς την περιπέτειά του στο Βέλγιο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του παιχνιδιού.

Όχι βέβαια πως στην Μπίρσχοτ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, 3-3-16 είναι το ρεκόρ της δεύτερης ομάδας της Αμβέρσας. Αλλά οι άνθρωποί της δεν το έχουν βάλει κάτω και τα τρία παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, απέναντι σε βατούς αντιπάλους, είχαν εδώ και καιρό στοχοποιηθεί ως οι τρεις τελικοί που θα κρίνουν οριστικά τη σεζόν. Στο πρώτο, το Σάββατο, η Μπίρσχοτ έβγαλε πάθος και ψυχή και νίκησε 3-1 τη Λέουβεν με ανατροπή και έχοντας μείνει πίσω στο σκορ από το 10’, τώρα παίζει με τη Σέρενγκ και το Σαββατοκύριακο υποδέχεται τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Πάνω από 3,00 δίνει η αγορά το διπλό, αλλά σε ένα τέτοιο ματς μεταξύ τυφλού και μονόφθαλμου οι ισορροπίες είναι σαφώς πιο λεπτές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καβάλα – Τρίκαλα: 1 (απόδοση 1.90), 15:00
  • Σέρενγκ – Μπίρσχοτ: 2 (απόδοση: 3.25), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ