TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 4.04 με… άρωμα εθνικών

Ο Χάιμε Σεοάνε της Ουέσκα μαρκάρει τον Βινίσιους Τζούνιορ
Ο Χάιμε Σεοάνε μαρκάρει τον Βινίσιους Τζούνιορ © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το σημερινό πρόγραμμα και καταλήγει σε δυάδα που έχει… εμμέσως πλην σαφώς σχέση με το διάλλειμα των εθνικών ομάδων.

Δεν έχουν ενδιαφέρον τα σημερινά προκριματικά του Μουντιάλ. Είτε μιλάμε για "τελικούς", είτε για αποδόσεις που δεν… αγγίζονται. Υπάρχει όμως, μια δυάδα από το υπόλοιπο πρόγραμμα, που έχει ενδιαφέρον και αν μη τι άλλο επηρεάζεται από τις εθνικές ομάδες.

Αρχή θα γίνει από τη Λιγκ 1 της Αγγλίας, εκεί κοντράρονται η Γουίκομ με την Πόρτσμουθ (17:00 Live από το SPORT24). H Γουίκομ από το ξεκίνημα δείχνει να πατά πολύ πιο γερά από την Πόρτσμουθ, είναι πιο συνεπής αγωνιστικά, ενώ θα ψάξει αντίδραση από την τεσσάρα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ίπσουιτς, η οποία έσπασε το απόλυτο της έδρας της (6-0-1 εντός).

Σημαντικές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων

Σύμμαχοι της Γουίκομ θα είναι η μεγάλη αστάθεια της αντιπάλου της, η κακή εικόνα που δείχνει στο… δρόμο (1-3-4), αλλά κυρίως τα προβλήματα που θα έχει λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά και λόγω των τραυματισμών.

Η Πόρτσμουθ δεν υπολογίζει στον διεθνή γκολκίπερ Μπαζούνου, ίσως τον κορυφαίο της παίκτης τη φετινή σεζόν, αλλά και σε δύο βασικότατους χαφ, ο ένας διεθνής με την Ουαλία, ο άλλος τραυματίας. Με βάση λοιπόν, όλα τα παραπάνω καταλήγουμε στον άσο του 2.15.

Στην ίδια λογική θα κινηθούμε και στη Β' Ισπανίας, εκεί που ως συνήθως στα εθνικά παράθυρα, κυριαρχούν οι απουσίες των διεθνών και μία από τις ομάδες που πλήττονται σοβαρά είναι η Μιραντές, η οποία αντιμετωπίζει τη σαφώς πιο ποιοτική, αλλά underachiever μέχρι στιγμής, Ουέσκα (19:15 Live από το SPORT24).

Στην Ουέσκα δεν υπάρχουν απουσίες και, κυρίως, ο νέος τεχνικός Μουνιόθ είχε για πρώτη φορά "καθαρή" εβδομάδα να δουλέψει και να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του. Το 2 DNB παίζει στο 1,85+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουίκομ – Πόρτσμουθ: 1 (απόδοση 2.15), 17:00
  • Μιραντές – Ουέσκα: 2 DNB (απόδοση 1.88), 19:15

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ