TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.80

Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου, Μαξ Κρούζε
Ο Μαξ Κρούζε © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί τη στοιχηματική μέρα και καταλήγει σε δύο σημεία από το Conference League.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι το Conference League έχει περισσότερο… ζουμί απ’ όσο το Europa League. Θα ξεκινήσουμε, λοιπόν, από τον πέμπτο όμιλο, που παίζουν Μακάμπι Χάιφα – Ουνιόν (19:45 Live από το SPORT24).

Η ισραηλινή ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση και η πρόκρισή της μαζεύει πολύ λιγότερες πιθανότητες απ’ όσες φαίνονται, αφού μετά την Ουνιόν έχει να ταξιδέψει στην Ολλανδία να παίξει με τη Φέγενορντ.

Έτσι κι αλλιώς στην ομάδα της Χάιφα το βάρος το έχουν ρίξει στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνουν (από τη στιγμή που η μεγάλη τους αντίπαλος, η Μακάμπι Τ.Α. έχει μείνει πάρα πολύ πίσω) για το ριπίτ.

Η Ουνιόν είναι η καλή ομάδα του ζευγαριού, το 1-0-3 δεν είναι αντιπροσωπευτικό της δυναμικότητάς της και με τον αέρα που πήρε από τη μεγάλη της νίκη στο σαββατιάτικο ντέρμπι του Βερολίνου με τη Χέρτα, μπορεί να κάνει το διπλό και την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τη Σπάρτα Πράγας να παίξει την πρόκριση. Το διπλό πέφτει, αλλά παραμένει οριακά επιλέξιμο στο 2,05.

Καϊράτ - Βασιλεία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παίζεται και το διπλό του 1.85 της Βασιλείας κόντρα στην Καϊράτ (17:30 Live από το SPORT24). Στον 8ο όμιλο η πρόκριση έχει καθαρίσει, όμως είναι ανοικτή ακόμη η πρωτιά.

Η Βασιλεία παίζει με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, η πρωτοπόρος Κάραμπαγκ φιλοξενεί λίγο αργότερα την Ομόνοια και οι δυο τους, Βασιλεία και Καϊράτ, την τελευταία αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους στην Ελβετία. Αυτό σημαίνει ότι η Βασιλεία θέλει να διατηρήσει το -2 από την Κάραμπαγκ και να κρατά στο χέρι της στο φινάλε την πρωτιά.


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καϊράτ - Βασιλεία: 2 (απόδοση 1.85), 17:30
  • Μακάμπι Χάιφα - Ουνιόν: 2 (απόδοση 2.05), 19:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ