TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Champions League στο 4,50+

Ο άσος της Ζάλτσμπουργκ, Καρίμ Αντεγέμι
Ο Καρίμ Αντεγέμι © 2021 DAVID JOSEK/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δυάδα από το Champions League.

Ο έκτος όμιλος του Champions League είναι ο πιο στοιχηματικός, καθώς και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα και το Γιουνγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ σηκώνουν κουβέντα.

Για το ματς του Ολντ Τράφορντ υπήρχε η σκέψη της κόντρας της κάκιστης, βάσει εμφανίσεων και κλίματος, Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται εν μέσω αγωνιστικού Γολγοθά (ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ), στον οποίο παίζει το κεφάλι του ο Σόλσκιερ. Όμως τα σημαντικότατα προβλήματα στην άμυνα των Ιταλών μας αναγκάζουν να πάμε πάσο, ουσιαστικά θα παίξει χωρίς τέσσερις βασικούς αμυντικούς!

Τα προγνωστικά της ημέρας από το Match Money

Στο Γιουνγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24), όμως, επιμένουμε στο διπλό. Η Βιγιαρεάλ είναι ίσως η πιο αδικημένη ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ βάσει συγκομιδής βαθμών. Αδικείται από το Χ της πρεμιέρας κόντρα στην Αταλάντα, έγινε όπως γράφει το Match Money "κλοπή" στο Μάντσεστερ, όπου έχασε από τη Γιουνάιτεντ με γκολ στο 95', ενώ θα έπρεπε να έχει καθαρίσει τη νίκη και μάλιστα άνετα από νωρίς.

Παίζει τώρα τις ελπίδες πρόκρισης στην Ελβετία με τη σαφώς υποδεέστερη ποιοτικά Γιουνγκ Μπόις, έχει τον πολύτιμο Ζεράρδ Μορένο πίσω από τραυματισμό (επιστρέφει και ο πολύτιμος για τα χαφ Κοκλέν από τιμωρία) και το διπλό της πληρώνει 2,20.

Ο έβδομος όμιλος με Ζάλτσμπουργκ, Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ και Λιλ είναι ο πιο ανοικτός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Ζάλτσμπουργκ, όμως, έχει πάρει 4 βαθμούς στα δύο πρώτα, παίζει τώρα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (19:45 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24) και με νίκη φτάνει στους 7 και βάζει ισχυρές βάσεις πρόκρισης.

Μπορεί να το κάνει; Ναι, μπορεί. Η Βόλφσμπουργκ διανύει ένα κακό φεγγάρι και έχει μείνει έξι ματς χωρίς νίκη, με σημαντικότατα προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Η Ζάλτσμπουργκ ξέρει ότι η αντίπαλος είναι μπόσικη και έχει την ποιότητα, τη φρεσκάδα και το μομέντουμ για να τη χτυπήσει. Η τιμή του άσου υποχώρησε λίγο, παραμένει όμως στο δίκαιο 2,05+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ: 1 (απόδοση 2.05), 19:45
  • Γιουνγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ: 2 (απόδοση 2.20), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ