TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Χωρίς φόβο η Ατλέτικο Παραναένσε

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Παραναένσε Λουίζ Φελίπε Σκολάρι
Ο τεχνικός της Ατλέτικο Παραναένσε Λουίζ Φελίπε Σκολάρι © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και ταξιδεύει μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το

Πολύ γεμάτο το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, που θυμίζει κυριολεκτικά Σαββατοκύριακο, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Premier League, Serie A και Ligue 1. Και δεν θα είναι το μόνο γεμάτο μεσοβδόμαδο της φετινής σεζόν. Το Μουντιάλ του Κατάρ έχει πιέσει τα καλεντάρια όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όποτε δεν υπάρχει αγωνιστική Champions/Europa/Conference League αυτή την εικόνα θα έχουν τα μεσοβδόμαδά μας.

Ο κύριος όγκος βέβαια των αγώνων του μεσοβδόμαδου είναι αύριο και μεθαύριο: Σήμερα η αυλαία ανοίγει με τέσσερα ματς από την Premier και τρία από τη Serie A, τα οποία, στοιχηματικά, δεν δείχνουν να προσφέρουν πολλά πράγματα. Κι έτσι το Total Betting θα κάνει μια από τις γνωστές του ντρίμπλες και θα ασχοληθεί με το ίσως μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας, τον πρώτο ημιτελικό του Libertadores μεταξύ Ατλέτικο Παραναένσε και Παλμέιρας (31/08 03:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βραζιλιάνικη υπόθεση φέτος το Libertadores, αφού στα ημιτελικά έχουν περάσει τρεις βραζιλιάνικες: Ατλέτικο Παραναένσε – Παλμέιρας σήμερα, ενώ ο άλλος ημιτελικός είναι αύριο μεταξύ της αργεντίνικης Βελέζ και της Φλαμένγκο. Στον σημερινό ημιτελικό το μεγάλο όνομα είναι φυσικά η Παλμέιρας του γνωστού μας από τον ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, η οποία στοχεύει σε τρίτη σερί (!) κατάκτηση του θεσμού. Και από αυτή την άποψη δεν είναι τελείως αδικαιολόγητο ότι οι εταιρείες τής δίνουν τον πρώτο λόγο: στο 1,25 είναι η πρόκριση στον τελικό της Παλμέιρας, και στο 4.00 της Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ και στο σημερινό παιχνίδι το διπλό είναι επίσης φαβορί της τάξης του 2.10.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Για την πρόκριση δεν θα σου εκφράσουμε κάποια ιδιαίτερη άποψη, το 1.25 μοιάζει λίγο μικρό, αλλά, όπως και να το κάνεις, η Παλμέιρας είναι όντως το καθαρό φαβορί. Για το πρώτο ματς όμως, τον πρώτο ημιτελικό στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, ο φαβοριτισμός της Παλμέιρας ακούγεται κάπως υπερβολικός. Η Ατλέτικο Παραναένσε δεν είναι ούτε μπάζο ούτε ο φτωχός συγγενής των ημιτελικών.

Πέρυσι η Ατλέτικο Παραναένσε κατέκτησε το Copa Sudamericana (που αν το Libertadores είναι το Champions League της Λατινικής Αμερικής, το Sudamericana είναι το Europa) και στον πάγκο της έχει έναν από τους πλέον εμβληματικούς Βραζιλιάνους τεχνικούς, τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι. Φέτος, στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, η Ατλέτικο έβγαλε διπλό 2-0 μέσα στο Σάο Πάουλο επί της Παλμέιρας, ενώ τον περασμένο Μάρτιο οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, ως κάτοχοι του περσινού Libertadores και του περσινού Suudamericana, στο Recopa Sudamericana, το αντίστοιχο δηλαδή ευρωπαϊκό Super Cup: 2-2 στο πρώτο ματς στην έδρα της Ατλέτικο, με την Παλμέιρας να σώζει την παρτίδα στο 90+7’ με πέναλτι, και 2-0 στη ρεβάνς στο Σάο Πάουλο.

Όπως καταλαβαίνεις, η Ατλέτικο δεν τη φοβάται την Παλμέιρας και το να δίνεται ο άσος της σήμερα σε αποδόσεις που αγγίζουν το 4.00 είναι υπερβολή. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για πρώτο ματς διπλών αγώνων και επιπλέον καθώς η Παλμέιρας πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι έχοντας εκτός λόγω τιμωρίας δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες της, τον αμυντικό μέσο Ντανίλο και τον οργανωτή/μεσοεπιθετικό Γκουστάβο Σκάρπα (τον δεύτερο σίγουρα θα τον θυμάσαι από τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Παραναένσε – Παλμέιρας: 1 DNB (απόδοση 2.60) 03:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ