TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αστεράτη τριάδα στο 5.50

Οι άσοι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Γέσπερ Λίντστρεμ και Φαρίντε Αλιντού στο παιχνίδι με την Τότεναμ για το Champions League.
Οι άσοι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Γέσπερ Λίντστρεμ και Φαρίντε Αλιντού στο παιχνίδι με την Τότεναμ για το Champions League. © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (1/11) και ποντάρει σε τρία παιχνίδια από το Champions League.

Φινάλε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη βδομάδα. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα, υπάρχουν βέβαια και μπόλικα αδιάφορα ματς, το Total Betting αποφεύγει τα ματς που δεν κρίνουν κάτι και καταλήγει σε μια τριάδα 5.50 φορές τα χρήματά μας.

Λεβερκούζεν – Κλαμπ Μπριζ (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). 2ος όμιλος, η Λεβερκούζεν κυνηγά την τρίτη θέση και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Ατλέτικο (στην Πορτογαλία με την Πόρτο), η Μπριζ έχει προκριθεί και θέλει ίδιο/καλύτερο αποτέλεσμα από την Πόρτο για την πρώτη θέση. Ξεκάθαρη δηλαδή διαφορά στο κίνητρο, η Μπριζ, μετά την υπερβατική πορεία στους ομίλους, έβγαλε ήδη άδειασμα μόλις εξασφάλισε την πρόκριση, χάνοντας 0-4 από την Πόρτο. Καθαρό φαβορί ο άσος σε αποδόσεις στο 1.55-1.60, αλλά για τελευταία αγωνιστική μια χαρά στέκεται για ένα παρολί.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Champions League

Μαρσέιγ – Τότεναμ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). 4ος όμιλος κι εδώ είναι πολύ απλά τα πράγματα: H Μαρσέιγ προκρίνεται στους 16 μόνο με νίκη (σε Χ ελπίζει μόνο για την 3η θέση και το Γιουρόπα, όπου θα χρειάζεται παράλληλα ήττα της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία από την Άιντραχτ). H Τότεναμ παίζει για δύο αποτελέσματα (με νίκη κλειδώνει και την πρωτιά).

Η Μαρσέιγ μετά το καλό ξεκίνημα τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει τον ρυθμό της, στα τελευταία έξι επίσημα έχει ρεκόρ 1-1-4 και το ότι πάει μόνο για νίκη μάλλον δεν την ευνοεί. Η Τότεναμ είναι έτσι κι αλλιώς καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, οι Λονδρέζοι έχουν την αίσθηση της αδικίας από το ματς της περασμένης εβδομάδας με τη Σπόρτινγκ, το Total Betting πιστεύει ότι η ομάδα του Κόντε θα προκριθεί. Κανονικά βέβαια, επειδή κάνει και το Χ στην Τότεναμ, θα ήθελε Χ2, αλλά το διπλό είναι φαβορί γύρω στο 2.40 και η διπλή ευκαιρία χαμηλά (1.40-1.45). Υπάρχει όμως και η λύση του DNB στο 1.70.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σπόρτινγκ – Άιντραχτ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Το άλλο ματς του 4ου ομίλου. Κι εδώ τα πράγματα είναι απλά, τουλάχιστον όσον αφορά την καθαρή πρόκριση: Η Σπόρτινγκ προκρίνεται και με Χ, η Άιντραχτ παίζει μόνο για τη νίκη. Το σετ αποδόσεων των εταιρειών είναι λογικότατο (απλώς το κλασικό προβάδισμα της έδρας, με τον άσο στο 2,35 και το διπλό στο 2,90) και δεν θα σε μπλέξουμε σε ένα ματς που θα πέσουν κορμιά και μπορεί να πάει παντού. Αλλά θα σε πάμε στο σενάριο του G/G & Over 2,5 στο 2.05. Με γνήσιο χαρακτήρα νοκ άουτ το ματς, κουμπώνουν καλά Πορτογάλοι και Γερμανοί, εύκολα προκύπτει δραματικό θρίλερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν – Κλαμπ Μπριζ: 1 (απόδοση 1.60) 19:45
  • Μαρσέιγ – Τότεναμ: 2 DNB (απόδοση 1.70) 22:00
  • Σπόρτινγκ – Άιντραχτ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.05) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Champions League αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ