TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από το Λονδίνο στον Πειραιά και από το 1.69 στο 4.85

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε ένα φαβορί, μια "μπόμπα" και ένα ειδικό από το ΣΕΦ.

Φάση των "16" στο League Cup της Αγγλίας, Άρσεναλ – Λιντς το ματς που σηκώνει τη μεγαλύτερη συζήτηση (26/10 21:45 Live από το SPORT24). Η Λιντς δεν είναι στα καλά της. Επηρεασμένη από τους πολλούς τραυματισμούς αντιμετωπίζει σημαντικότατα θέματα στην Premier League, βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτή τη στιγμή το League Cup είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα. Ιδίως από τη στιγμή που ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι, το εκτός έδρας με την ουραγό Νόριτς.

Η Άρσεναλ, από τη στιγμή που δεν μπορεί να ακολουθήσει το top-5 του πρωταθλήματος, θα αρκεστεί να ψάξει διάκριση στα κύπελλα. Έκανε νίκη ψυχολογίας με την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα και μπαίνει με αυτοπεποίθηση στο ματς με τη Λιντς. Ο άσος της πληρώνει πάνω από το 1,65.

Προγνωστικά στοιχήματος 26/10: Η "μπόμπα" της ημέρας

League Cup έχουμε και στην Πορτογαλία, το οποίο παίζει εν μέσω Γολγοθά για τις μεγάλες της χώρας. Όπως για την Πόρτο, η οποία έχει μπροστά της στο πρωτάθλημα το τοπικό ντέρμπι με την Μποαβίστα, ενώ μεσοβδόμαδα παίζει και το πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στη Μίλαν για το Champions League.

Οπότε το League Cup περνά σε τρίτη και τέταρτη μοίρα, ιδίως από τη στιγμή που συνοδεύεται από ταξίδι στον Ατλαντικό. Η Σάντα Κλάρα στη διακοπή άλλαξε προπονητή και ψάχνει μια νίκη που θα της ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία. Στο 4,85 παίζει ο άσος με DNB.

Προγνωστικά στοιχήματος 26/10: Ειδικό με Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός, μετά την πρώτη μέτρια εμφάνιση και την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, περιμένει μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της EuroLeauge, την Άλμπα (26/10 21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Προφανώς και είναι δίκαια το φαβορί οι "ερυθρόλευκοι", όμως ο καθαρός άσος είναι μικρός, ενώ το -10,5 του line είναι πολύ οριακό.

Τι παίζουμε; Θα πάμε σε ένα ειδικό. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε απίστευτη ματσάρα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ο μόνος ίσως που διασώθηκε, βάζοντας 32 πόντους. Γενικότερα ο Ντόρσεϊ παίρνει αρκετές προσπάθειες και με την ψυχολογία που ανέβασε από το ματς της Ρωσίας μπορεί να πάει πάλι στους +10 πόντους, ιδίως με την αδύναμη αμυντικά Άλμπα. Στο 2.08 παίζεται το +12,5 του Ντόρσεϊ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντα Κλάρα – Πόρτο: 1 DNB (απόδοση 4.85), 21:00
  • Άρσεναλ – Λιντς: 1 (απόδοση 1.69), 21:45
  • Ολυμπιακός – Άλμπα: Ντόρσεϊ over 12,5 πόντοι (απόδοση 2.08), 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ