TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από Μπράντφορντ μέχρι Βελιγράδι

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα © 2022 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και παίζει μπάλα με το Champions League και το League Cup Αγγλίας.

Τρεις επαναληπτικοί των playoffs του Champions League στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά στοιχηματικά τα πράγματα δεν αφήνουν πάρα πολλά περιθώρια.

Το Βικτόρια Πλζεν – Κάραμπαγκ είναι τελείως ανοιχτό μετά το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού και με ένα σετ που δείχνει σωστό (φαβορί του 2.10-2.20 η Πλζεν), ενώ στο Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου η πρόκριση έχει τελειώσει μετά το 2-0 των Πορτογάλων στο πρώτο παιχνίδι.

Αν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον, αυτό είναι στο τρίτο παιχνίδι της βραδιάς, στο Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). 3-2 νίκησαν οι Ισραηλινοί στο πρώτο παιχνίδι, αλλά προφανώς τα κόζια αλλάζουν στο Βελιγράδι και αναμένεται πραγματικός πόλεμος για την πρόκριση. Γύρω στο 1.70-1.75 είναι η νίκη του Ερυθρού Αστέρα, μια πιο… προχωρημένη ιδέα είναι η νίκη των Σέρβων με ακριβώς ένα γκολ διαφορά (3.70), που στέλνει τις δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους σε παράταση και πέναλτι.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Αγγλία

Εκτός από το Champions League, το πρόγραμμα έχει σήμερα και αγγλικό League Cup. Εδώ, καλή περίπτωση μπομπίτσας είναι το Μπράντφορντ – Μπλάκμπερν (21:45 Live από το SPORT24). Ομάδα League 2 η Μπράντφορντ, αλλά βαριά φανέλα, με πολύ κόσμο πίσω της (15.000 διαρκείας φέτος!) και στον πάγκο της ένα λαμπερό όνομα του βρετανικού ποδοσφαίρου, τον Ουαλό Μαρκ Χιουζ, που στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 έκανε πολύ μεγάλη καριέρα ως το 9άρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αλλά και της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι).

Όπως καταλαβαίνεις, η Μπράντφορντ διψά για τέτοια μεγάλα ματς, όπως διψά και ο ίδιος ο Χιουζ, που, παρεμπιπτόντως, έχει φορέσει στα νιάτα του και τη φανέλα της Μπλάκμπερν, ενώ κάθισε και στον πάγκο της στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η Μπλάκμπερν, από την άλλη, είναι ομάδα της Championship, δύο κατηγορίες πάνω δηλαδή, αλλά στο League Cup οι διαφορές αμβλύνονται και η Μπράντφορντ έχει ήδη αποκλείσει στον πρώτο γύρο ομάδα Championship, τη Χαλ με 2-1. Με αυτά και με αυτά, δεν είναι καθόλου παράλογο ότι ο άσος γνώρισε σημαντική πτώση και από τις αρχικές τιμές, που τον ήθελαν να αγγίζει το 4.00, πλέον είναι στο 3.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράντφορντ – Μπλάκμπερν: 1 (απόδοση 3.30) 21:45
  • Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι: Νίκη Ερυθρού Αστέρα με ένα γκολ διαφορά (απόδοση 3.70) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ