TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αγγλικη δυάδα στο 11.40

Οι οπαδοί της Νιούκαστλ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League
Οι οπαδοί της Νιούκαστλ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και επιλέγει μία καλοπληρωμένη αγγλική δυάδα.

Αγγλική Δευτέρα η σημερινή. Με ένα κομβικό ματς στην Premier League, το Νιούκαστλ – Άρσεναλ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), και τον επαναληπτικό ημιτελικό των πλέι οφ της Championship Χάντερσφιλντ – Λούτον (21:45 Novaports 3HD, Live από το SPORT24). Δύο ματς που βγάζουν αμφότερα επιλογές για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Το Νιούκαστλ – Άρσεναλ είναι ματς που πρακτικά θα κρίνει την τέταρτη θέση του Champions League. Η Τότεναμ είναι στους 68 βαθμούς αλλά έχει μόνο ένα ματς ακόμη, η Άρσεναλ στους 66 με δύο ματς. Αν η Άρσεναλ περάσει από το Νιούκαστλ σήμερα, θα πάει με προβάδισμα στην τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχεται την Έβερτον, αλλά αν δεν νικήσει τότε πρακτικά μένει και φέτος εκτός Champions League, με δεδομένο ότι η Τότεναμ την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Νόριτς.

Προγνωστικά Αγγλία

Όλη η πίεση δηλαδή του κόσμου είναι πάνω στην Άρσεναλ, που δεν θα ήταν και η πρώτη ομάδα που θα σου ερχόταν στο μυαλό για να εμπιστευτείς σε τέτοιες καταστάσεις. Έρχεται από την ήττα με 3-0 από την Τότεναμ, έχει μαζέψει προβλήματα στα στόπερ της (τιμωρημένος ο Χόλντινγκ, όχι 100% έτοιμοι ο Γκαμπριέλ και ο Γουάιτ) και το, σημαντικότερο, αντιμετωπίζει έναν "κακό" αντίπαλο.

Η Νιούκαστλ έχει αλλάξει τελείως εικόνα μετά την πώλησή της στους Σαουδάραβες και τις χειμερινές μεταγραφές. Αδιάφορη μεν, αλλά το St James' Park είναι ένα τεράστιο πάρτι, καθώς οι οπαδοί της ονειρεύονται στο άμεσο μέλλον μεγαλεία… Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Χάουι, πριν την ήττα 0-1 από τη Λίβερπουλ, μετρούσε έξι σερί νίκες εντός έδρας, ενώ από τα μέσα Νοεμβρίου, εκτός από τη Λίβερπουλ, έχει χάσει μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο 4.89 ο άσος στη Stoiximan χωρίς γκανιότα, στο 3.30 το DNB και στο 2.15 το 1Χ για πιο συντηρητικό παιχνίδι.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Στα πλέι οφ της Championship η Χάντερσφιλντ πήρε το 1-1 στο Λούτον στο πρώτο παιχνίδι την Παρασκευή και τώρα παίζει τον επαναληπτικό στην έδρα της για την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Και η άλλη φιναλίστ του τελικού θα βγει αύριο από το Νότιγχαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1 η Νότιγχαμ μέσα στο Σέφιλντ στο πρώτο ματς).

Η Χάντερσφιλντ, πέρα από το αποτέλεσμα και την ισοπαλία του πρώτου αγώνα, έχτισε με τη συνολική της εικόνα παράσταση νίκης. Περισσότερη ενέργεια, μεγαλύτερη πίστη, έδειξε ότι το "έχει" το ζευγάρι. Και σίγουρα την κατάσταση της Λούτον δεν βοηθά το γεγονός ότι οι "καπελάδες" ήδη από τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, που έχουν αφαιρέσει και ποιότητα και επιλογές και φρεσκάδα. Κατάμεστο φυσικά το John Smith's Stadium με πάνω από 20.000 θεατές και ο άσος βρίσκεται στο 2.33 στη Stoiximan χωρίς γκανιότα.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάντερσφιλντ – Λούτον: 1 (απόδοση 2.33) 21:45
  • Νιούκαστλ – Άρσεναλ: 1 (απόδοση 4.89) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ