TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Η πίεση του Σόλσκιερ και δύο καλά πληρωμένα διπλά από 2.20 έως 2.50

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε τρεις επιλογές σε δυνατές αποδόσεις.

Για τον 6ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αταλάντα. Ο Σόλσκιερ δίνεται πρώτο φαβορί για απόλυση από τους μπουκ. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και έχει μπροστά της πρόγραμμα Γολγοθά.

Δεν κρατάει το μηδέν η άμυνα της Γιουνάιτεντ

Έχει μείνει πίσω στην Premier League και ο Νορβηγός προπονητής κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Η Γιουνάιτεντ έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα και η Αταλάντα έχει την ταχύτητα να τα αναδείξει. Η ομάδα του Γκασπερίνι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να έχουμε την ασφάλεια πως θα χτυπήσει μέχρι τέλους τις αμυντικές αδυναμίες της Γιουνάιτεντ, έχει τα δικά της αμυντικά προβλήματα και καλές απουσίες στην άμυνα.

Τραυματίστηκε ο στόπερ και αρχηγός Τολόι, παραμένει εκτός ο στόπερ Τζιμσίτι, ο αριστερός μπακ χαφ Γκόσενς, ο δεξιός μπακ-χαφ Χάτεμπουρ και ο χαφ Πεσίνα. Καλές απουσίες που θα βοηθήσουν τη Γιουνάιτεντ να σκοράρει. Σε εννιά συνεχόμενα επίσης παιχνίδια η ομάδα του Σόλσκιερ δέχεται γκολ. Η Αταλάντα έχει και την ταχύτητα και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία για να σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ (22:00 COSMOTE SPORT 2, MEGA, LIVE από το SPORT24). Στο (1.50-1.55) το Goal/Goal.

Θα βρουν χώρους οι παίκτες του Έμερι

Συνεχίζοντας στον 6ο όμιλο η Βιγιαρεάλ (22:00 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24) έχει πάρει λιγότερα από αυτά που άξιζε με βάση την εικόνα της στα δύο πρώτα παιχνίδια. Στο 2-2 με την Αταλάντα στην πρεμιέρα, τα xG ήταν υπέρ της 2,20 - 1,29 στο Όλντ Τράφορντ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση. τα xG 1,13 - 2,45 και στο 95ο λεπτό έχασαν και τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα. Στην ερώτηση ποια εκ των Γιουνγκ Μπόις, Βιγιαρεάλ, μπορεί να μπει στο δίδυμο, η απάντηση ασφαλώς και είναι υπέρ της ομάδας του Έμερι. Τους βολεύει και σαν αντίπαλος η ομάδα του Βάγκνερ, καθώς οι Ελβετοί είναι ευάλωτοι αμυντικά και μπορούν να την χτυπήσουν με την ταχύτητα τους. Το διπλό στο 2.20 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με το διπλό βάζει ισχυρές βάσεις πρόκρισης

Ο 7ος όμιλος έχει σαν βάση πως η Σεβίλλη (22:00 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24) είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει φανεί ούτε στο γήπεδο. ούτε στην βαθμολογία. Η ομάδα του Λοπετέγκι είχε ένα περίεργο παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική με τη Σάλτσμπουργκ, προσέφερε τρία πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε νωρίς με δέκα στην επανάληψη, οπότε ήταν κατόρθωμα που πήρε την ισοπαλία. Θα μπορούσε να χάσει και στη Βόλφσμπουργκ, στο τέλος γλίτωσε με ένα αυστηρό πέναλτι και πήρε τον βαθμό.

Καταλαβαίνετε πως με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα δύο παιχνίδια του ομίλου οι δύο βαθμοί είναι και υπερβολικοί που έχει μαζέψει. Όμως είναι μία αφετηρία για να πάρει αυτό που βάση αξίας δικαιούται από τον συγκεκριμένο όμιλο. Η φετινή χρονιά δεν αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Από την αρχή δεν άρεσε στον κόσμο η απόφαση της διοίκησης να φέρει σαν διάδοχο του Γκαλτιέ τον Γκουβερνέκ. Η χρονιά κυλά απογοητευτικά, η Λιλ βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος και ο Γκουβερνέκ βρίσκεται σε πίεση. Η Σεβίλλη έχει την ευκαιρία να κερδίσει τα δύο παιχνίδια με τη Λιλ και να βάλει ισχυρές βάσεις για πρόκριση. Το διπλό ανάμεσα στο 2.40 και στο 2.50 είναι δίκαια πληρωμένο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα: Goal/Goal (1.50 - 1.55 απόδοση), 22:00
  • Γιουνγκ Μπόις - Βιγιαρεάλ: 2 (2.20 απόδοση), 22:00
  • Λιλ - Σεβίλλη: 2 ( 2.40 - 2.50 απόδοση), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ