TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Η πίεση στους πάγκους φέρνει καλές αποδόσεις

Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ
Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Δυνατές αναμετρήσεις σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και ο Τσάρλυ καταλήγει σε τέσσερις δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

Η Σαμπντόρια έχει μία δυνατή επιθετική τετράδα που μπορεί να επιτρέψει στον Ντ’ Αβέρσα να φτιάξει κάτι ωραίο και να πετύχει στην Γένοβα. Κουαγιαρέλα, Καπούτο και στα άκρα Καντρέβα - Ντάμσγκααρντ. Ταχύτητα ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Μέχρι σήμερα η Σαμπντόρια μόνο το παιχνίδι με την Νάπολι παράτησε.

Απέναντι στην πελάτισσα

Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια έδωσε τη μάχη της και έβγαλε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμά χωρίς επιπτώσεις. Κέρδισε εύκολα το μοναδικό βατό παιχνίδι που είχε, 2-0 την Έμπολι, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία στη Σασουόλο εντός έδρας με την Ίντερ έχασε στο όριο εντός από τη Μίλαν και την προηγούμενη αγωνιστική εκτός από τη Γιουβέντους. Βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία με 5 βαθμούς σε 6 παιχνίδια αν όμως κερδίσει την Ουντινέζε με βάση το πρόγραμμα που έχει βγάλει, η συγκομιδή θα είναι σε τουλάχιστον ανεκτά επίπεδα. Δυνατότητες υπάρχουν. Υποδέχεται μία ομάδα που της έχει πάρει τον αέρα. Απέναντι της μετρά ένα σερί με 5 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτου έδρας στη Γένοβα, έχει τέσσερις άσους στη σειρά και ένα αήττητο ρεκόρ 8 παιχνιδιών 6-2-0. Δεν είναι καλά η Ουντινέζε, τρεις ήττες χωρίς αντίδραση μετράει. Ο άσος στο 2.20 στο μέσο όρο των εταιριών.

Δεν γυρνάει η κατάσταση για τη Χετάφε

Διακοπή έρχεται και είναι δύσκολη η κατάσταση για δύο προπονητές. Μίτσελ και Μορένο δεν φαίνεται να είναι σε θέση να κρατήσουν τις θέσεις τους. Η Χετάφε μετρά 7 συνεχόμενες ήττες και όσο περνά ο χρόνος οι ήττες έρχονται και πιο εύκολα. Στο 2-0 με την Μπέτις την περασμένη Κυριακή κυριολεκτικά στο γήπεδο διασύρθηκε. Η Σοσιεδάδ είναι γρήγορη, επιθετική ομάδα, θα βρει έναν αντίπαλο εύθραυστο ψυχολογικά και αγωνιστικά που πρέπει να κερδίσει χωρίς να μπορεί. Το διπλό στο 2.20 στο μέσο όρο των εταιριών.

Θα βρει χώρους η Σεβίλλη

Την θέση του παίζει και ο Μορένο στη Γρανάδα. Μπορεί να αισθάνεται άτυχος ο νεαρός τεχνικός, καθώς η ομάδα του δέχτηκε γκολ στο 96ο λεπτό στο Βίγο όμως δεν έκανε το παραμικρό για να πάρει το παιχνίδι. Έπαιξε άμυνα για το 0-0, τα xG 1,27 - 0,54, γλίτωσε από πέναλτι, θα ήταν άδικο να μην τιμωρηθεί για την στάση της και να χάσει το παιχνίδι. Η Γρανάδα θα βρεθεί στην ίδια θέση με τη Χετάφε. Ο Μορένο παίζει την θέση του και χρειάζεται την νίκη απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο που όταν θα βρει χώρους θα ξέρει πώς να τους αξιοποιήσει. Η Σεβίλλη είναι ποιοτικά ανώτερη ομάδα, θα συναντήσει έναν αντίπαλο γεμάτο άγχος και πίεση. Το διπλό γυροφέρνει στο 1.75.

Θα κάνει ζημιά στον εχθρό του

Ο ιδιοκτήτης της Λιόν, Μισέλ Ολάζ έχει μία τεράστια ευκαιρία να αφήσει άνεργο τον Κλοντ Πιέλ. Είχαν συνεργαστεί από το 2008-11. Η συνεργασία τους έληξε με πολύ άσχημο τρόπο. Για χρόνια τραβιόντουσαν για να λύσουν στα δικαστήρια τις διαφορές τους και είναι ορκισμένοι εχθροί. Σήμερα γνωρίζει καλά πως αν η Λιόν κερδίσει στο ντέρμπι μίσους τη Σεντ Ετιέν, ο Κλοντ Πιέλ θα πάει στο ταμείο ανεργίας. Η αλήθεια είναι πως έχει αποτύχει εμφατικά, ανέλαβε την Σεντ Ετιέν στις αρχές Οκτωβρίου του 2019. Δεν υπήρχε κανένα διάστημα στην θητεία του που να καταλαβαίνεις τι προσπαθεί να κάνει. Η Λιόν είναι σε μία διαδικασία βαθμολογικής διόρθωσης προς τα πάνω. Δεν μπορεί να κριθεί για το παιχνίδι με τη Λοριάν, καθώς έμεινε από το 14ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Το γεγονός πως δεν έχασε το παιχνίδι είχε υπερ της οριακά τα xG 0,84 - 0,54 και μέχρι την τελευταία φάση έψαξε για τη νίκη (γκολ Πακετά 94ο που ακυρώθηκε με το VAR) δείχνει πως είναι καλά. Δεν μπορούν να μπουν σε σύγκριση οι δύο ομάδες ο Πιέλ έχει φτιάξει συνονθύλευμα και στην Σεντ Ετιέν ήρθε η στιγμή να κοιτάξουν αλλού. Το διπλό στο 1.75 στις περισσότερες εταιρίες.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

16:00 Σαμπντόρια - Ουντινέζε: 1 (2.20)
19:30 Χετάφε-Σοσιεδάδ: 2 (2.20)
21:45 Σεντ Ετιέν - Λιόν: 2 (1.75)
22:00 Γρανάδα - Σεβίλλη: 2 (1.75)


TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ