TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Η παραμονή Ντ’ Αβέρσα στο 1.80, η επιστροφή Μπελότι και η ταχύτητα της Ανζέ

Ο Αντρέα Μπελότι σε ματς της Serie A κόντρα στη Φιορεντίνα
Ο Αντρέα Μπελότι © 2021 RICCARDO DE LUCA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε τρεις επιλογές.

Η Τορίνο υποδέχεται την Τζένοα (19:30 Cosmote Sport 8 HD, Live από το SPORT24) και έχει μεγάλη ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Γιούριτς είναι σημαντικά βελτιωμένη τη φετινή σεζόν, δεν φαίνεται όμως τόσο πολύ στη βαθμολογία.

Προέρχεται από δύο δύσκολα παιχνίδια, χάνοντας με 1-0 στο όριο εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και εκτός έδρας από τη Νάπολι. Την περασμένη αγωνιστική έδωσε πραγματικά γενναία μάχη στη Νάπολι. Απέναντι στη με διαφορά πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Serie A αμύνθηκε σθεναρά και ηττήθηκε από κεφαλιά του Όσιμεν στο 80ο λεπτό.

Τα xGoals (1,33 - 1,07) επιβεβαιώνουν ότι η Τορίνο ήταν απόλυτα ανταγωνιστική, με τη Νάπολι μάλιστα να έχει αυξημένα νούμερα από το πέναλτι που σπατάλησε ο Ινσίνιε.

Ενισχυμένη με Μπελότι η Τορίνο

Σε κάθε περίπτωση, η Τορίνο παίζει πολύ καλά για να συνεχίσει για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη. Στα ευχάριστά νέα για την Τορίνο, προσθέστε, πως μετά από δύο μήνες επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα ο Μπελότι, που έπαιξε λίγα λεπτά στη Νάπολι και από τα ρεπορτάζ δίνεται απόψε έτοιμος να ξεκινήσει.

Η Τζένοα σαν αντίπαλος προσφέρεται για νίκη. Εχει ευάλωτη άμυνα, τη δεύτερη χειρότερη στη Serie Α μετά την Σπέτσια. Είναι κατόρθωμα που στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή έχασε από τη Σαλερνιτάνα. Με την επιστροφή στη δράση πήρε εντός έδρας έναν τυχερό και τελείως άδικο βαθμό από την Σασουόλο. Το 2-2 ήρθε σε παιχνίδι με xGoals (1,38-2,82)! Ο άσος στο 1.75 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρίες.

Μονόδρομος η νίκη για τον Ντ΄ Αβέρσα

Ο Ντ’ Αβέρσα βρίσκεται σε πίεση στη Σαμπτόρια, η οποία υποδέχεται απόψε τη Σπέτσια (21:45 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24). Στη Γένοβα ακούγεται έντονα η πιθανότητα επιστροφής του Μάρκο Τζαμπάολο. Δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση, υπάρχουν όμως έντονες φήμες πως απόψε ο Ντ' Αβέρσα παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Εχει την τύχη να δίνει αυτό το οριακό παιχνίδι με έναν αντίπαλο, που είναι στα μέτρα της Σαμπντόρια. Η Σπέτσια έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Πήρε ψυχολογία με τη νίκη απέναντι στην Σαλερνιτάνα, στην πράξη όμως ήταν η επικράτηση του μονόφθαλμου, απέναντι στον τυφλό.

Ο Καντρέβα είναι πολύ φορμαρισμένος, το δίδυμο Καπούτο, Κουαλιαρέλα μπορεί να ασκήσει πίεση, που δεν έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα η άμυνα της Σπέτσια. Ο άσος ανάμεσα στο 1.75 και στο 1.80.

Η επιθετική τριάδα της Ανζέ θα ταλαιπωρήσει την αγχωμένη Σεντ Ετιέν

Στη Ligue 1 η Σεντ Ετιέν έχει τα χάλια της. Πριν την διακοπή πήρε στην τελευταία φάση βαθμό στο ντέρμπι με τη Λυών, αξιοποιώντας την αποβολή του τερματοφύλακα Λόπες στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Δεν κατάφεραν όμως να χτίσουν πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Στην επιστροφή στη δράση έχασε με 5-1 από το Στρασβούργο. Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στην τελευταία θέση και το χειρότερο είναι πως στο γήπεδο είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Πιέλ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και αν δεν κερδίσει απόψε το πιθανότερο είναι να... χαιρετήσει. Η αλήθεια είναι πως δεν του έχει βγει η συγκεκριμένη δουλειά. Βρίσκεται πάνω από δύο χρόνια στον πάγκο των "στεφανουά" και τους έχει μόνιμα κάτω από το μισό της βαθμολογίας και φέτος στην τελευταία θέση.

Η Ανζέ την περασμένη Παρασκευή έδωσε μάχη στο Παρίσι και έχασε στο τέλος 2-1 με ένα αυστηρό πέναλτι. Διαθέτει μία πολύ γρήγορη επιθετική τριάδα με τους Μπουφάλ, Φυλτιζινί και Σο, ικανή να δημιουργήσει απόψε (22:00 Novasports 2 HD, Live από το SPORT24) πολλά προβλήματα στην άμυνα της Σεντ Ετιέν. Στο 1.50 το Χ2 της Ανζέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο - Τζένοα: 1 (απόδοση 1.75), 19:30
  • Σαμπντόρια - Σπέτσια: 1 (απόδοση 1.75-1.80), 21:45
  • Σεντ Ετιέν - Ανζέ: Χ2 (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ