TIPS ΜΑΡΚΟ

Η Ντάνταλκ από τα παλιά πληρώνει στο 3.39

Ο Πάτρικ Χόμπαν της Ντάνταλκ πανηγυρίζει γκολ στο Europa League κόντρα στη Ραπίντ
Ο Πάτρικ Χόμπαν πανηγυρίζει γκολ στο Europa League © 2021 RONALD ZAK/ASSOCIATED PRESS

Ματς ζωτικής σημασίας στο Δουβλίνο μεταξύ Μποέμιαν και Ντάνταλκ για το ιρλανδικό πρωτάθλημα. Αξίζει το ρίσκο στο 3.39.

Φουλ δράση στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ιρλανδίας απόψε, καθώς διεξάγονται και τα πέντε ματς της 31ης αγωνιστικής. Η μάχη φουντώνει τόσο για την παραμονή, όσο και για την Ευρώπη έξι στροφές πριν το τέλος.

Στο ματς της βραδιάς που ξεχωρίσει η Μποέμιαν φιλοξενεί τη Ντάνταλκ σ’ ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Η Ντάνταλκ μπορεί να έχει χάσει τη λάμψη του παρελθόντος, όταν και μέχρι και πριν δυο χρόνια ήταν το απόλυτο αφεντικό της χώρας, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές θυμίζει κάτι από τα παλιά. Οι λάθος χειρισμοί της διοίκησης έριξαν την ομάδα σε άγνωστα νερά, αφού για μια δεκαετία κατακτούσε τα πάντα και ήταν η πιο πετυχημένη ομάδα της χώρας, ωστόσο με την έλευση του Βίνι Περθ στον πάγκο έχει έρθει η ηρεμία στο χορτάρι, ενώ στα θετικά είναι το γεγονός πως η ομάδα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάτι που έλειπε το τελευταίο διάστημα και έχει δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες.

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Ντάνταλκ (έκτη με 38 βαθμούς μετά από 30 ματς), που έκανε σπουδαίο ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Σάμροκ Ρόβερς (πρώτη με 62 βαθμούς μετά από 29 ματς) που πάει και φέτος πάει φουλ για πρωτάθλημα. Οριακό μεν, αλλά δίκαιο το τελικό 1-0, καθώς έπαιξε καλύτερα στο Όριελ Παρκ απέναντι στους Χουπς. Σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια που δίνει ευρωπαϊκές ελπίδες, ενώ όπως όλα δείχνουν θα γλιτώσει τις περιπέτειες στην επικίνδυνη ζώνη. Ενώ την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στη Σεντ Πάτρικς (δεύτερη με 53 βαθμούς μετά από 29 ματς). Το ηθικό είναι πλέον στα ύψη, καθώς ουδείς ήθελε να σπρώξει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα την ομάδα του Δουβλίνου με την ομάδα υπάρχει σχέση μίσους. Τιμωρημένοι οι μπακ Γιουρκόφσκις και Ντάμινγκαν.

Η Μποέμιαν (5η με 41 βαθμούς μετά από 28 ματς) μετά από τρία άσχημα ματς επέστρεψε στις νίκες. Τα βρήκε όμως και τα έκανε, καθώς σκόρπισε την ουραγό Λόνγκφορντ 4-1. Με ανατροπή πάντως, καθώς μετά την ανάπαυλα γύρισε τον διακόπτη, αφού από το 37’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. 47’ (πέναλτι), 54’, 79’ και 88’ τα γκολ του αγώνα. Η Μποέμιαν κυκλοφορεί σε τιμές φαβορί, ωστόσο περίμενα να σεβαστούν περισσότερο οι εταιρείες τη Ντάνταλκ. Το μομέντουμ γέρνει προς το μέρος της φιλοξενούμενης, πείθει περισσότερο, πατάει πιο γερά στα πόδια της, εν συγκρίσει με την Μποέμιαν που είναι υποτονική και παρουσιάζει κενά στην άμυνα. Στο 3.39 κατά μέσο το διπλό στην αγορά, αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:45 Μποέμιαν - Ντάνταλκ: 2 (3.39)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ