TOTAL BETTING

Η μπασκετική πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πιο ισορροπημένο ροτέισον ο Ολυμπιακός για το 1.93

Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει
Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει EUROKINISSI

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Μάλλον προς αποφυγή είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, οπότε πάμε να δούμε τι γίνεται στη EuroLeague, στην τρίτη μέρα της δεύτερης ’διαβολοβδομάδας’ της χρονιάς.

Θα σταθούμε στο ΣΕΦ και το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Ο Ολυμπιακός είχε κενά στο ματς με την Άλμπα, έχασε πολλά ριμπάουντ, ίσως στο πιο… προβληματικό του παιχνίδι από το ξεκίνημα, δείγμα ότι έχει αρχίσει και βγάζει κούραση.

Δεν γίνεται, άλλωστε, να παίζει συνεχώς με το πόδι στο γκάζι. Όμως η Φενέρ δεν είναι καλά. Πολλοί πίστεψαν ότι το εντυπωσιακό 80-41 επί της Ούνιξ θα αποτελούσε εφαλτήριο για την αντεπίθεσή της. Φευ. Ακολούθησαν δύο ήττες, έστω οριακές, από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και επέστρεψε η εσωστρέφεια και η γκρίνια για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, σε σημείο να κάνει παράπονα για τη διαιτησία στη EuroLeague. Θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει…

Βάζοντας στο ζύγι το ξεκίνημα της χρονιάς, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο μπροστά από τη Φενέρ, παίζει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κυρίως χωρίς την πίεση που υπάρχει στο τούρκικο στρατόπεδο.

Μάλιστα, το κλειδί του σημερινού ματς αναμένεται να είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε μετακίνηση εκτός Ελλάδας στη διαβολοβδομάδα και ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας συνέχισε να μοιράζει προσεκτικά τους χρόνους του ροτέισον και κόντρα στην Αλμπα.

Αντίθετα, οι τρεις ηγέτες της Φενέρ, Χένρι, Βέσελι και Μπούκερ έπαιξαν 30+ λεπτά με την Μπαρτσελόνα. Στον Ολυμπιακό μόνο ο Βεζένκοφ έπαιξε πάνω από 23 λεπτά, 28 συγκεκριμένα στο ματς με την Άλμπα. Ο άσος του Ολυμπιακού με -4,5 είναι στο 1.93.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: 1 με -4,5 (απόδοση 1.93), 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ