TOTAL BETTING

Η μπασκετική πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κόντρα στα φαβορί

Η μπασκετική πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κόντρα στα φαβορί
INTIME SPORTS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της EuroLeague και καταλήγει σε δύο κόντρες

Τέσσερα παιχνίδια από τη EuroLeague στο αποψινό πρόγραμμα, στα δύο εξ αυτών υπάρχει η αίσθηση στο Match Money ότι τα φαβορί κινδυνεύουν και κινδυνεύουν πολύ.

Πρώτα απ’ όλα, στο ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός (22/10 20:00, Novasports Prime, Live από το SPORT24) το οποίο προφανώς και δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Όλοι γνωρίζουν το πόσο δυνατά έχει ξεκινήσει η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα, η οποία και έχει κάνει το 3-1 μέχρι στιγμής και στην ήττα της στη Βαρκελώνη ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική.

Η ΤΣΣΚΑ έχει κι αυτή ρεκόρ 3-1, όμως μέχρι στιγμής έπαιξε με σχετικά βατούς αντιπάλους, ενώ στο τελευταίο ματς δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι ότι στο ξεκίνημα η ΤΣΣΚΑ έχει πληγεί από τραυματισμούς, αφού μετά τον Μιλουτίνοβ, έχασε και τον Σενγκέλια! Το διπλό παίζεται στο 2.63.

Χειρότερη η Μπασκόνια φέτος

Πολύ χειρότερη από την περσινή χρονιά δείχνει η Μπασκόνια. Προβληματικές εμφανίσεις, οι δύο νίκες της διαβολοβδομάδας ήρθαν με πάρα πολύ ζόρι κόντρα σε δύο από τις χειρότερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, τον Παναθηναϊκό και την Άλμπα, ενώ στο πρωτάθλημα έχασε από την Τενερίφη, με τον Ντούσαν Ιβάνοβιτς να δείχνει προς στιγμή αδύναμος να αλλάξει την κατάσταση.

Η Μονακό είναι η ποιοτικότατη "σταχτομπούτα" της διοργάνωσης, έχασε από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στη διαβολοβδομάδα παλεύοντας στα όρια και τα δύο ματς και θα είναι άδικο βάσει εμφανίσεων να μην πάρει κάτι στο τρίτο κολλητό ματς κόντρα σε ισπανική ομάδα (22/10 21:30 Novasports 5 HD, Live από το SPORT24). Το διπλό πληρώνει 2.32.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ EUROLEAGUE 22/10

  • ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: 2 (απόδοση 2.63), 20:00
  • Μπασκόνια – Μονακό: 2 (απόδοση 2.32), 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ