TOTAL BETTING

Η μεσημεριανή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Trixie από την Premier League

Ο πρώην τεχνικός της Αστον Βίλα, Ντιν Σμιθ στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον
Ο Ντιν Σμιθ στο παιχνίδι της Αστον Βίλα με τη Σαουθάμπτον © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το μεσημεριανό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρία ματς από την Premier League.

Η δεκαπενθήμερη διακοπή λόγω των εθνικών, ως συνήθως, σηματοδότησε εξελίξεις στις ομάδες της Premier League. Έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ, τρεις ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με νέους προπονητές στους πάγκους τους.

Η Άστον Βίλα, που μετά την απόλυση του Ντιν Σμιθ ανακοίνωσε τον Στίβεν Τζέραρντ, η Νόριτς, που απέλυσε τον Ντάνιελ Φάρκε και στη θέση του πήρε τον... Ντιν Σμιθ (πρώην της Άστον Βίλα) και η Νιούκαστλ, που παρουσίασε με τη σειρά της τον Έντι Χάουι, ο οποίος αντικαθιστά τον Στιβ Μπρους, που είχε απολυθεί ήδη πριν τη διακοπή και μετά την περίφημη πώληση του κλαμπ στους Σαουδάραβες.

Οι Ισπανοί συνηθίζουν να λένε "νέος προπονητής, σίγουρη νίκη" και παρότι προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, είναι δεδομένο ότι μια αλλαγή προπονητή ταρακουνά τα αποδυτήρια και είναι όντως πιθανό, τουλάχιστον προσωρινά, να φέρει μια βελτίωση στα αποτελέσματα.

Βατό ντεμπούτο και για τους τρεις

Το ενδιαφέρον της αγωνιστικής της Premier League είναι πως και οι τρεις ομάδες που έχουν τώρα πρεμιέρα προπονητή παίζουν εντός έδρας με αντιπάλους στα μέτρα τους και σε -θεωρητικά- βατά ματς.

Η Άστον Βίλα με την Μπράιτον (17:00 Live από το SPORT24), η Νόριτς με τη Σαουθάμπτον (17:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) και η Νιούκαστλ με την Μπρέντφορντ (17:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Κι επειδή βέβαια, όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή, τον αλλάζει επειδή δεν ήταν σε καλή κατάσταση, οι αποδόσεις είναι αρκετά ικανοποιητικές. Ο άσος της Άστον Βίλα είναι στο 2.40, της Νόριτς στο 3.60 και της Νιούκαστλ στο 2.60. Κάτι που μας επιτρέπει να φτιάξουμε ένα σύστημα τριών ματς ζητώντας δυάδες. Και μάλιστα στην περίπτωση της Νόριτς να πάμε πιο συντηρητικά, χρησιμοποιώντας και το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Μπράιτον: 1 (απόδοση 2.40), 17:00
  • Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 2.60), 17:00
  • Νόριτς – Σαουθάμπτον: 1 DNB (απόδοση 2.50), 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ