TOTAL BETTING

Η μεσημεριανή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 4.94

Ο άσος της Ουνιόν, Αντρέας Φογκλζάμερ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Χέρτα για το κύπελλο Γερμανίας, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου
Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου, Αντρέας Φογκλζάμερ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Χέρτα για το κύπελλο Γερμανίας Ⓒ 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ξεκινάει με μεσημεριανή δυάδα από Γερμανία και Ισπανία.

Στην Γκλάντμπαχ πίστεψαν ότι το μεγάλο διπλό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μέσα στο Μόναχο επί της (αποδεκατισμένης λόγω κορονοϊού τότε) Μπάγερν θα αποτελούσε το σημείο καμπής, ώστε να ξεκινήσει η αντεπίθεση των "πουλαριών", που από την αρχή της σεζόν δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των τελευταίων χρόνων.

Αλλά οι ελπίδες των ανθρώπων της Γκλάντμπαχ αποδείχθηκαν φρούδες. Αμέσως μετά τη νίκη στο Μόναχο η Γκλάντμπαχ έχασε 1-2 από τη Λεβερκούζεν, σε ματς όπου τα xGoals ήταν 1,18-5,21 (!!!), και τα χειρότερα ήρθαν μεσοβδόμαδα, όταν η Γκλάντμπαχ αποκλείστηκε και από το κύπελλο Γερμανίας, χάνοντας με 3-0 από το Αννόβερο, που βολοδέρνει στη 12η θέση της Β’ κατηγορίας.

Αντίθετα, τελείως διαφορετικό το σκηνικό στην Ουνιόν, που κάνει υπερβατική σεζόν και πάει με φουλ ψυχολογία στο Μπορούσια Παρκ (14:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Μεσοβδόμαδα πήρε μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί της Χέρτα στο ντέρμπι του Βερολίνου, ενώ στο πρωτάθλημα ονειρεύεται ακόμη και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση και προέρχεται από το 2-1 στο κομβικό εξάποντο με τη Χοφενχάιμ.

Προγνωστικά Ισπανία: Σαραγόσα - Βαγιαδολίδ

Στη Β’ Ισπανίας, η Βαγιαδολίδ έχει ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια, από τα οποία υποβιβάστηκε πέρυσι. 2η στη βαθμολογία, τρέχει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών και αντιμετωπίζει τώρα εκτός έδρας τη Σαραγόσα.

Μια Σαραγόσα που κάνει αδιάφορη σεζόν (16η και έξι βαθμούς απόσταση από τον υποβιβασμό) και η οποία, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό ρεπορτάζ, κατεβαίνει στο σημερινό παιχνίδι με πολλά προβλήματα, καθώς, πέρα από τους τραυματίες, μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε οχτώ θετικά κρούσματα.

Επιπλέον κίνητρο για τη Βαγιαδολίδ ότι παίζει σήμερα (17:00 Live από το SPORT24) και με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας άνετη το αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής μεταξύ της 1ης Αλμερία και της 3ης Έιμπαρ τη Δευτέρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ - Ουνιόν: 2 DNB (απόδοση: 2.15), 16:30
  • Σαραγόσα – Βαγιαδολίδ: 2 (απόδοση: 2.30), 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ