TOTAL BETTING

Η μεσημεριανή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 4.97

Οι άσοι της Γουλβς, Χιμένεθ και Χουάνγκ
Χιμένεθ και Χουάνγκ ©2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο σημεία από Premier League και Bundesliga.

Στο Λιντς – Γουλβς (17:00 Cosmote Sport 5 HD, Live από το SPORT24) ο Μπιέλσα για μια ακόμη φορά φέτος έχει απουσίες, με σημαντικότερες του Φίλιπς (όταν ο διεθνής Άγγλος χαφ δεν παίζει, η Λιντς έχει 2/11 νίκες, κι όταν παίζει 17/35) και του Μπάμφορντ. Έτσι κι αλλιώς, και λόγω των προβλημάτων απουσιών που την ταλαιπωρούν από το ξεκίνημα, η φετινή Λιντς δεν έχει την περσινή σπιρτάδα και είναι χαρακτηριστικό πως η μόνη της νίκη είναι το 1-0 επί της Γουότφορντ.

Ούτε η Γουλβς, επηρεασμένη και από την αλλαγή στον πάγκο (o Πορτογάλος Μπρούνο Λαντζ αντικατέστησε τον Νούνο Γκόμες, που πήγε στην Τότεναμ), ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Όμως οι "λύκοι" στα τελευταία βρήκαν ρυθμό και είναι στο ανέβασμα. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Γουλβς, η τελευταία μάλιστα με φοβερή ανατροπή στο εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με την Άστον Βίλα. Στο 1,95 το 2 DNB.

Προβληματισμός στην Ντόρτμουντ

Η μεσοβδόμαδη συντριβή της Ντόρτμουντ από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, η πιο βαριά ήττα της Ντόρτμουντ στην ιστορία της στο Champions League, έφερε πολύ μεγάλο προβληματισμό στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" και ανέδειξε όλες τις αδυναμίες τους.

Μέσα σε όλα, τραυματίστηκε και ο Χάαλαντ και η Ντόρτμουντ πηγαίνει στο Μπίλεφελντ για να αντιμετωπίσει την τοπική Αρμίνια χωρίς τον μεγάλο της σταρ, αλλά και χωρίς αρκετούς ακόμη παίκτες του βασικού ροτέισον (Μενιέ, Σουλτς, Νταχούντ, Ρέινα, Γκερέιρο).

Η Αρμίνια προφανώς και υπολείπεται σε ποιότητα, όμως είναι ομάδα που βγάζει ενέργεια και παρότι παραμένει ακόμη χωρίς νίκη στην Bundesliga μετά από οχτώ αγωνιστικές, είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πέντε ισοπαλίες. To σημερινό ματς (16:30 Novasports 6 HD, Live από το SPORT24) έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι (λιγότερο από 100 χλμ. η απόσταση των δύο πόλεων), το "Bielefelder Alm" είναι sold out και το 1Χ στο 2,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 23/10

  • Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ντόρτμουντ: 1Χ (απόδοση 2.55), 16:30
  • Λιντς – Γουλβς: 2 DNB (απόδοση 1.95), 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ