TOTAL BETTING

Η μεσημεριανή πρόταση από το Match Money: Δυάδα του 3.50 από Γερμανία και Αγγλία

Ο Φίλιπ Κόστιτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου
Ο άσος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Φίλιπ Κόστιτς © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ξεκινά το παιχνίδι από μία μεσημεριανή δυάδα.

Άιντραχτ – Χέρτα το πρώτο παιχνίδι (16:30 Novasports 4 HD, Live από το SPORT24). Η Άιντραχτ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και μόλις στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή έκανε την πρώτη νίκη στην Bundesliga. Αλλά τι νίκη, 2-1 μέσα στο Μόναχο την Μπάγερν. Σε συνδυασμό με τη νίκη επί της Αντβέρπ για το Europa League, η Αϊντραχτ είναι εμφανές ότι επιστρέφει με άλλη ψυχολογία μετά τη διακοπή για τις εθνικές.

Απέναντί της τώρα μια Χέρτα που από την αρχή της χρονιάς παραπατά. Στο Match Money έχουμε τονίσει εδώ και πολύ καιρό ότι Ντάρνταϊ δεν εμπνέει και τα ψωμιά του είναι μετρημένα στον πάγκο της. Οι πρωτευουσιάνοι προέρχονται από δύο σερί ήττες πριν τη διακοπή (6-0 στη Λειψία και 1-2 από τη Φράιμπουργκ), ενώ οι μόνες τους νίκες είναι απέναντι στις δύο ουραγούς, στην Γκρόιτερ Φιρτ και στην Μπόχουμ. Στο 1,75 ο άσος.

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας η Νότιγχαμ, παρότι έχει να βρεθεί σε επίπεδο Premier League από το 1999, είναι από τις πλέον ιστορικές αγγλικές ομάδες – αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς ότι την τροπαιοθήκη της κοσμούν δύο κύπελλα Πρωταθλητριών, ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, δύο FA Cup, τέσσερα League Cup και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Φέτος ξεκίνησε εφιαλτικά τη σεζόν, με ρεκόρ 0-1-6 στις πρώτες εφτά αγωνιστικές (!), όμως στα μέσα Σεπτεμβρίου άλλαξε προπονητή και εμφανίζεται κυριολεκτικά μεταμορφωμένη, με 3-1-0 στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Στο πάντα καυτό "Σίτι Γκράουντ", υποδέχεται τώρα τη νεοφώτιστη Μπλάκπουλ (17:00 Live από το SPORT24), που σε γενικές γραμμές κάνει μια συμπαθητική πορεία στη φετινή Championship, όμως σε κάθε περίπτωση παραμένει μια νεοφώτιστη ομάδα που δεν τρομάζει. Στο 2,00 ο άσος των Reds.

ΠΡΟΤΑΣΗ
16:30 Αϊντραχτ – Χέρτα: 1 (1.75)
17:00 Νότιγχαμ – Μπλάκπουλ: 1 (2.00)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ