TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Η ευκαιρία της Εσπανιόλ και η υπεροχή της Φιορεντίνα οδηγούν σε δυο πονταρίσματα

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα © 2021 RICCARDO DE LUCA/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο επιλογές.

Στη La Liga η Εσπανιόλ υποδέχεται την Κάντιθ (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24 ) και έχει την ευκαιρία να πάρει μία σημαντική ανάσα στον δρόμο για την παραμονή. Η ομάδα του Μορένο αξιοποίησε στα δύο τελευταία την έδρα της, κέρδισε δίκαια και καθαρά 1-0 την Αλαβές 1,62 - 0,42 xG είχε και δύο τέρματα ο Ντε Τομάς που του ακυρώθηκαν από το VAR. Μεσολάβησε η βάσει προγράμματος ήττα με 2-0 στη Σεβίλλη και στο τελευταίο παιχνίδι ήρθε η νίκη με 2-1 απέναντι σε ένα συνονθύλευμα που παρουσίασε η Ρεάλ.

Έχει μαζέψει πιο πολλούς βαθμούς από ό,τι αξίζει η Κάντιθ

Η Εσπανιόλ σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει σημαντικές αποστάσεις από τις τελευταίες θέσεις. Η αλήθεια είναι πως έχει δημιουργηθεί ένα ρόστερ που δεν αξίζει να μπαίνει στην συζήτηση μαζί με τις ομάδες που θα παίξουν για την κατηγορία. Η Κάντιθ έχει μαζέψει πιο πολλούς βαθμούς από ό,τι αξίζει. Η εικόνα της δείχνει πως δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία, όμως μέχρι στιγμής έχει ένα πλεονέκτημα τουλάχιστον σε σύγκριση με τις Χετάφε Αλαβές και Λεβάντε που βρίσκονται στις τελευταίες τρεις θέσεις.

Μπορεί να παίρνει βαθμούς παίζοντας πολύ χειρότερα από τους αντιπάλους της. Το πέτυχε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια όταν πήρε το 0-0 σε αγώνα με εναντίον της xG 0,18 - 1,44. Συνολικά έχει δεχτεί τρία τέρματα λιγότερα από ό,τι θα έπρεπε βάσει xG. Έχει δεχτεί φάσεις για 14,05 xG, έχει δεχτεί 11. Με βάση την εικόνα και τις δυνατότητες των δύο ομάδων η Εσπανιόλ σήμερα έχει μία σημαντική ευκαιρία για να αποκτήσει μία σημαντική διαφορά από την 18η θέση. Ο άσος στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Θα πάρει το κέντρο η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα (21:45 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ) έχει κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα στη φετινή Serie A. Η βάση της καλής πορείας είναι οι εκτός έδρας νίκες. Πέρα από του σπουδαίο και δίκαιο διπλό με 1-2 στο Μπέργκαμο, επικράτησε με το ίδιο σκορ στη Γένοβα επι της Τζένοα και με 0-1 στο Φρίουλι. O Ιταλιάνο εφαρμόζει ένα καθαρό 4-3-3 και έχει σαν όπλο την τριάδα στον άξονα και φυσικά την παρουσία του Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Η παρουσία του Τορέιρα στην θέση 6 ανεβάζει σημαντικά το επίπεδο της έντασης που παίζει η Φιορεντίνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στις θέσεις των δύο εσωτερικών χαφ εναλλάσσει τους Πούλγκαρ, Ντάνκαν και Μποναβεντούρα. Διαθέτουν δηλαδή οι Βιόλα μία πολύ σκληρή τριάδα στο κέντρο που βγάζει κλεψίματα και ασφαλώς μπορεί να επιβληθεί με αντιπάλους στο επίπεδο της Βενέτσια. Η διαφορά σε σύγκριση με τους Τσέρνιγκοι, Βάσα και Μπούσιο που διαθέτει στον άξονα ο Ζανέτι είναι τεράστια. Οι παίκτες του Ιταλιάνο αναμένεται να πάρουν το κέντρο και να χτίσουν τις συνθήκες που θέλουν για να πετύχουν τέταρτο διπλό στη σειρά. Το διπλό στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
21:45 Βενέτσια - Φιορεντίνα: 2 (1.85)
22:00 Εσπανιόλ - Κάντιθ: 1 (1.70)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ