DAILY BET

Η επιστροφή του Μπενζεμά φέρνει γκολ

Ο Καρίμ Μπενζεμά σε συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γαλλίας πριν την προπόνηση των Τρικολόρ
Ο Καρίμ Μπενζεμά σε συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γαλλίας ©2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Στη μάχη των φιλικών μπαίνουν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι. Στόχος του Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι να ενσωματώσει στην ομάδα τον Μπενζεμά που περιμένει να του δώσει στο Euro την έξτρα ώθηση που χρειάζεται για να κατακτήσει η Γαλλία τη διοργάνωση. Μεγάλη πτώση παρουσιάζεται στις τιμές υπερ της Δανίας στο φιλικό με την Γερμανία. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα της ημέρας και καταλήγει σε δύο επιλογές.

Σήμερα μπαίνουν και οι μεγάλες δυνάμεις στη δράση. Οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Ολλανδοί έχουν φιλικά παιχνίδια. Χρειάζεται προσοχή καθώς οι ομοσπονδιακοί αυτές τις δύο εβδομάδες, εκτός από το να δέσουν τις ομάδες τους, πρέπει να κάνουν και ειδική διαχείριση ώστε να παρουσιάσουν σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση τα αστέρια τους στο τουρνουά.

Μεταγραφή ο Μπενζεμά

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στη Νίκαια υποδέχονται σε φιλικό την Ουαλία. Στο ρόστερ που κατέκτησε το Μουντιάλ πριν από τρία χρόνια έχει προστεθεί σαν μεταγραφή ο Μπενζεμά. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει ένα δεμένο σύνολο και σε αυτά τα φιλικά θέλει να ενσωματώσει τον Μπενζεμά μέσα στην ομάδα. Στα ρεπορτάζ δίνουν μία ενδεκάδα που ο Μπενζεμά θα έχει στα άκρα τους Ντεμπελέ - Λεμάρ και πίσω του τον Γκριζμάν. Οι Ουαλοί παίζουν με τρεις στην άμυνα και με έναν σε κάθε πλευρά είναι δεδομένο πως οι Γάλλοι μπορούν να αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα στα άκρα και να περάσουν από τα πλάγια πολλές φορές την μπάλα για τους Μπενζεμά - Γκριζμάν. Ο άσος με over 1,5 πλησιάζει το 1.60.

Έτοιμοι για διάκριση οι Δανοί

Έπεσαν πολύ οι τιμές στο Χ2 της Εθνικής Δανίας από την στιγμή που έγινε κατανοητό πως ο Λεβ δεν γίνεται να υπολογίζει στους Γκουντογκάν, Βέρνερ και Χάβερτς. Οι Γερμανοί θα παρουσιαστούν στο φιλικό με τους Δανούς με σχετικά αδύναμη σύνθεση απέναντι σε ένα σύνολο που προσωπικά πιστεύω πως είναι έτοιμο για μία σημαντική διάκριση στο Euro. Οι Δανοί τρέχουν ένα ρεκόρ με 8-1-1 στα τελευταία 10παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα έχουν σύνολο τερμάτων 28-5. Έχουν κερδίσει εκτός της Αγγλίας, 2-0 τη Σουηδία, ενώ προέρχονται από θρίαμβο με 4-0 στην έδρα της Αυστρίας.

Δεν είναι τυχαία αποτελέσματα, ο Έρικσεν έχει την τύχη να έχει στην πλάτη του τους Χόιμπεργκ - Ντιλέινι να τον στηρίζουν και επιλογές στην επίθεση που μπορούν να αξιοποιήσουν την δημιουργία του. Περιμένω δυνατούς τους Δανούς και ασφαλώς σήμερα μπορούν να αξιοποιήσουν τις απουσίες των Γερμανών και να πάρουν ένα αποτέλεσμα αυτοπεποίθησης. Έπεσαν σημαντικά σήμερα οι αποδόσεις βλέποντας τις απουσίες που θα έχει ο Λεβ. Το Χ2 βρίσκεται πλέον οριακά κάτω από το 1.80.

22:00 Γερμανία - Δανία: Χ2

22:05 Γαλλία - Ουαλία: 1 & over 1,5

TAGS DAILY BET ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ