TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Η "ειδική" των late γκολ Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο 1.85

Ο Γκονσάλο Πασιένσια πανηγυρίζει γκολ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Αντβέρπ στο Europa League
Ο Γκονσάλο Πασιένσια πανηγυρίζει γκολ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Αντβέρπ στο Europa League @2021 OLIVIER MATTHYS/AP IMAGES

Το εντυπωσιακό στατιστικό της Αϊντραχτ με τα γκολ στα τελευταία λεπτά που μπορεί να προσφέρει στοιχηματική επιλογή στο 1.85.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga, ανάμεσα σε αυτές το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Ουνιόν Βερολίνου (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), όπου ο άσος είναι φαβορί στο 2.45 και το διπλό παίζει στο 2.95.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν, όμως το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να βρει την αυτοπεποίθησή της και να χτίσει ένα θετικό σερί πέντε αγώνων (3-2-0) χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στο συγκεκριμένο σερί είναι ασφαλώς ότι η Αϊντραχτ σημείωσε τέσσερα γκολ στις καθυστερήσεις! Στο εντός έδρας 1-1 με τη Λειψία ισοφάρισε στο 94’. Στο 2-1 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο "έκλεψε" τη νίκη με γκολ στο 91’. Στο Φιρτ επικράτησε της Γκρόιτερ, σκοράροντας πάλι στο 94’ και την Πέμπτη, στο εντός έδρας ματς με την Αντβέρπ για το Europa League, δεν χάλασε τις συνήθειες της, βρίσκοντας ξανά γκολ στο 94’, με το οποίο έσωσε την ισοπαλία (2-2)!

Αϊντραχτ - Ουνιόν Βερολίνου: Στοιχηματική Πρόταση

Τα παραπάνω μαρτυρούν από τη μία χαρακτήρα, από την άλλη μπόλικη ρέντα. Γενικά, η Αϊντραχτ έχει εξελιχθεί φέτος σε "ειδική" των late γκολ, αφού στα τελευταία δέκα παιχνίδια της σημείωσε επτά τέρματα από το 78’ και μετά.

Αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερος, αφού στην ήττα της με 2-0 στο Μπόχουμ, είχε χάσει απίστευτη ευκαιρία στο 86’ με τον Καμάντα να σουτάρει στο δοκάρι και τελικά να δέχεται η ίδια late γκολ στο 92’, όταν πλέον είχε βγει όλη μπροστά για να ισοφαρίσει.

Συνολικά λοιπόν, από τα δέκα προηγούμενα επίσημα ματς της Αϊντραχτ, τα οχτώ είχαν τουλάχιστον ένα late γκολ. Με δεδομένο ότι και η Ουνιόν είναι σκληρό καρύδι και παλεύει όλα τα παιχνίδια της μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, το να μπει ένα τέρμα μετά το 72’ σε απόδοση 1.85 κρίνεται αρκετά πιθανό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου: Γκολ μετά το 72' (απόδοση 1.85), 16:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ