TOTAL BETTING

Η απογευματινή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα ντέρμπι στο 2.30 και στο 2.40

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ με τη Λίβερπουλ στην Premier League κόντρα στη Νόριτς
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ με τη Λίβερπουλ στην Premier League © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το απογευματινό στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο από τα ντέρμπι της ημέρας.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι του νησιού σήμερα στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18:30 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγκομαχά τις τελευταίες εβδομάδες, τρία ματς χωρίς νίκη στην Premier League, αποκλεισμός στο Legue Cup από τη Γουέστ Χαμ, δύο νίκες με την ψυχή στο στόμα στο Champions League και, όσο κι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως οργανισμός είναι κλαμπ που στηρίζει μέχρι τέλους τον προπονητή, τα σενάρια για το μέλλον του Σόλσκιερ δίνουν και παίρνουν.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ έχει πατήσει γκάζι, πεντάρα στο Γουότφορντ, 3-2 στη Μαδρίτη την Ατλέτικο, αήττητη σε όλα τα επίσημα φέτος (9-3-0) και ένας Σαλάχ στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, έχοντας σκοράρει σερί στα τελευταία εννιά παιχνίδια των "κόκκινων". Στο 2.30 το διπλό.

Ξεκίνησαν τα... όργανα με τον Μουρίνιο στη Ρόμα

Στην Ιταλία, η Ρόμα ξεκίνησε με όνειρα τη σεζόν μετά την πρόσληψη του Μουρίνιο, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται πολύ καλά. Οι Ρωμαίοι στα ματς με τις "μικρές" τα καταφέρνουν, όμως στα δύο μεγάλα τεστ μέχρι τώρα αποδείχθηκαν λίγοι, ήττα 3-2 στο ντέρμπι από τη Λάτσιο, ήττα 1-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Και μέσα σε όλα βέβαια ήρθε το απίστευτο 6-1 από την Μπόντο Γκλιμτ μεσοβδόμαδα, όπου όσο κι αν ο Μουρίνιο παρέταξε τα δεύτερα, δεν παύει να είναι… εξάρα.

Από την άλλη, η Νάπολι κάνει ονειρικό ξεκίνημα στη σεζόν. 8/8 νίκες μετράνε στο πρωτάθλημα οι Ναπολιτάνοι και πάνε σήμερα για το 9/9 (19:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), που θα είναι νέο ρεκόρ καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία της Serie A. Στο 2.40 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 2.30), 18:30
  • Ρόμα – Νάπολι: 2 (απόδοση 2.40), 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ