ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Η άγνοια κινδύνου του Λαρεντζάκη για το 1.85 και το δυνατό χαρτί του Ερυθρού Αστέρα

Η άγνοια κινδύνου του Λαρεντζάκη για το 1.85 και το δυνατό χαρτί του Ερυθρού Αστέρα
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός στοχεύει απόψε στην τρίτη του σερί νίκη εκτός έδρας παίζοντας στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Δύο στοιχηματικές προτάσεις με ειδικά παικτών.

Ο Ολυμπιακός (9-4) δοκιμάζεται απόψε στο Βελιγράδι (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (5-8), σε ένα πάντα ιδιαίτερο “ερυθρόλευκο” παιχνίδι, λόγω των ισχυρών δεσμών που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές φαβορί λίγο πάνω από το 1.55, ενώ η νίκη της έδρας παίζει στο 2.50 κατά μέσο όρο.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία σκληρή ομάδα και για να έχει τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να κρατήσει ένα ελεγχόμενο τέμπο και χαμηλά το σκορ. Οι Σέρβοι στις τρεις σερί ήττες που υπέστησαν από Μπασκόνια, Ρεάλ και Ούνικς, δέχθηκαν 93, 79 και 98 πόντους αντίστοιχα και προφανώς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τόσο ψηλά για να διεκδικήσουν τη νίκη με αξιώσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, σταματώντας τη Ζενίτ μόλις στους 58, πέτυχαν την έκπληξη της αγωνιστικής, αφού κέρδισαν μέσα στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έρχεται από δύο σπουδαίες νίκες εκτός έδρας απέναντι σε Μιλάνο και Ούνικς και θέλει απόψε να... τριτώσει το καλό. Ποιοτικά, η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα σαφώς και υπερέχει του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο υπάρχει το ερωτηματικό με τη συμμετοχή του κομβικού Μουσταφά Φαλ. Αν δεν αγωνιστεί ο Γάλλος σέντερ, τότε ενδέχεται να επηρεαστεί σημαντικά η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, όπου ο Φαλ ταιριάζει γάντι στο στιλ των Σέρβων, που παίζουν κυρίως μέσα στη ρακέτα.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει μακράν το χειρότερο τρίποντο στη διοργάνωση. Εχει ευστοχήσει στα λιγότερα τρίποντα (78) στη EuroLeague κι έχει απογοητευτικό ποσοστό ευστοχίας (27,66%). Για να αναλογιστείτε πόσο κακός είναι ο Ερυθρός σε αυτό το κομμάτι, το δεύτερο χειρότερο ποσοστό ανήκει στην Μπασκόνια με 31,19%.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Στοιχηματική Πρόταση

Ο Ερυθρός ισορροπεί την αστοχία του από την περιφέρεια, έχοντας το δεύτερο καλύτερο ποσοστό (56,3%) στα δίποντα. Για αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να αγωνιστεί ο Φαλ. Εφόσον ο Γάλλος δεν τα καταφέρει ή παίξει με ενοχλήσεις που θα επηρεάσουν την απόδοσή του, αξίζει το over 11,5 σε πόντους και ριμπάουντ του Κούζμιτς, ο οποίος έχει καλύψει το συγκεκριμένο όριο επτά φορές στα τελευταία δέκα ματς και έχει φέτος κατά μέσο όρο 7,4 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού έχει λογική το 6+ πόντοι του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο 1.85. Τέτοιου είδους σκληρά ματς, ταιριάζουν γάντι στον διεθνή γκαρντ, ο οποίος με την απόδοσή του κερδίζει ολοένα και περισσότερο χρόνο στο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Λαρεντζάκης σημείωσε 10 πόντους στο Καζάν και 18 στο Μιλάνο, στα τελευταία δύο διπλά του Ολυμπιακού, εκτελώντας συνολικά 15 τρίποντα, δείγμα ασφαλώς ότι δεν φοβάται να πάρει επιθετικές ευθύνες κι έχει άγνοια κινδύνου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Κούζμιτς over 11,5 πόντοι + ριμπάουντ (απόδοση 1.95), 20:00
  • Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Λαρεντζάκης 6+ πόντοι (απόδοση 1.85), 20:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ