TIPS ΜΑΡΚΟ

Γυροφέρνει το 4.17 στο Μπλούμφιλντ Ρόουντ

Ο Νιλ Κρίτσλι
Ο Νιλ Κρίτσλι © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στην αγγλική Championship και από το πρόγραμμα προκύπτει ποντάρισμα στο 4.17.

Στο Λάνκασαϊρ η Μπλάκπουλ φιλοξενεί τη Γουέστ Μπρομ. Πιο ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμενη, αλλά δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι. Διατηρείται στην τρίτη θέση και εντός ζώνης playoffs, οι βλέψεις αφορούν στην απευθείας άνοδο (δύο πρώτες θέσεις), αλλά ο Ισμαελ για την ώρα δεν μπορεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Η πίεση είναι εμφανής και στους παίκτες και στα τελευταία ματς οι Baggies δίνουν πολλά δικαιώματα ανασταλτικά, ενώ δεν μπορούν να τελειώσουν και τα παιχνίδια εύκολα. Δύο νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων (2-3-1) και αυτές ήταν κόντρα σε Χαλ (1-0) και Μπρίστολ Σίτι (3-0) που δίνουν μάχη για τη σωτηρία.

Η Μπλάκπουλ δείχνει σε ανοδική φάση, στην τελευταία εξάδα αγώνων (3-2-1) έχει χάσει ένα ματς, αυτό κόντρα στη δυνατή Στόουκ (1-0). Ζόρικη ομάδα η οικοδέσποινα, δεν τα παρατάει, εντός έδρας σκοράρει και πιο εύκολα. Πάει με φόρα κιόλας, καθώς πήρε 1-1 στη νότια Ουαλία κόντρα στη Σουόνσι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 35’, αλλά ανέβηκε μετά την ανάπαυλα, είχε τις στιγμές, πίεσε την ουαλική ομάδα και στο 86’ ισοφάρισε. Η Μπλάκπουλ δεν θα αφήσει τόσο εύκολα το ματς, ο Κρίτσλι κάνει καλή δουλειά με τους Seasiders, ενώ η Άλμπιον βρίσκεται στο μομέντουμ που κάνει κοιλιά. Είναι από τους αντιπάλους που μπορούν να εκμεταλλευτούν τέτοιες καταστάσεις οι γηπεδούχοι. Στο 4.17 αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπλάκπουλ - Γουέστ Μπρομ: 1 (απόδοση 4.17), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ