ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γράφει ιστορία με ακόμη ένα γκολ ο Κράμαριτς για το 2.87

Ο άσος της Χοφενχάιμ Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Ο Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου © 2021 THOMAS KIENZLE/POOL VIA AP

Την ευκαιρία να γράψει ιστορία έχει απόψε ο Αντρέι Κράμαριτς φτάνοντας τα 100 γκολ με τη φανέλα της Χοφενχάιμ.

Η Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου και του Σταφυλίδη υποδέχεται τη Χοφενχάιμ (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga. Φαβορί της αναμέτρησης είναι οι φιλοξενούμενοι με το διπλό να προσφέρεται στο 1.95, αντίθετα ο άσος της νεοφώτιστης Μπόχουμ παίζει στο 3.70.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί, ωστόσο οι στόχοι τους είναι τελείως διαφορετικοί. Η Μπόχουμ παλεύει για την παραμονή της, ενώ στη Χοφενχάιμ δεν κρύβουν ότι θέλουν να κυνηγήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δηλαδή μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Μπόχουμ - Χοφενχάιμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Χοφενχάιμ έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες την προηγούμενη εβδομάδα. Κέρδισε αρχικά 5-1 εντός έδρας στο κύπελλο τη Χολστάιν Κιλ (Β’ κατηγορία) και εν συνεχεία, πάλι στο Ζινσχάιμ, επικράτησε εύκολα της Χέρτα με 2-0.

Κόντρα στους Βερολινέζους το σκορ άνοιξε ο ηγέτης της Χοφενχάιμ, Αντρέι Κράμαριτς, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του φέτος στην Bundesliga. Ο 30χρονος Κροάτης άσος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Χοφενχάιμ με 84 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Αν προσθέσουμε σε αυτά τα πέντε τέρματα που έχει σημειώσει στο Champions League, τα δύο στο Europa League και τα οχτώ στο κύπελλο Γερμανίας, τότε ο Κράμαριτς έχει σημειώσει συνολικά 99 γκολ με τη φανέλα της Χοφενχάιμ από τη σεζόν 2015/16 σε 196 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις!

Απόψε λοιπόν, ο ζωντανός θρύλος και ηγέτης της Χοφενχάιμ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία φτάνοντας τα 100 γκολ με τη γερμανική ομάδα, αν σκοράρει απέναντι στην Μπόχουμ. Το anytime του προσφέρεται σε τιμές κάτω του 2.40, ωστόσο με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε το ενδεχόμενο να σημειώσει ακριβώς ένα γκολ σε απόδοση 2.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ - Χοφενχάιμ: Κράμαριτς ακριβώς ένα γκολ (απόδοση 2.87), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ