ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γιουνγκ Μπόις - Βιγιαρεάλ: Η επιστροφή του Μορένο φέρνει το 2.40

Ο Ζεράρδ Μορένο πανηγυρίζει γκολ στο UEFA Super Cup κόντρα στην Τσέλσι
Ο Ζεράρδ Μορένο πανηγυρίζει γκολ στο UEFA Super Cup © 2021 PETER MORRISON/ASSOCIATED PRESS

Γιουνγκ Μπόις εναντίον Βιγιαρέαλ στη Βέρνη για την τρίτη αγωνιστική του Champions League και η επιστροφή του Ζεράρδ Μορένο οδηγεί σε ποντάρισμα του 2.40.

Η Γιουνγκ Μπόις έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα του Champions League με τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), έχασε τη δεύτερη αγωνιστική από την Αταλάντα (1-0) αν και το πάλεψε σ’ ένα βαθμό. Δεδομένα λοιπόν η Βιγιαρεάλ θα συναντήσει δυσκολίες απόψε στη Βέρνη (22:00 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24).

Το Κίτρινο Υποβρύχιο αναζητάει αντίδραση και να πάρει το πρώτο τρίποντο στο Champions League, καθώς κόντρα στην Αταλάντα στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, ενώ στο Ολντ Τράφορντ λύγισε στο τέλος και ηττήθηκε 2-1.

Η ισπανική ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στην Οσασούνα την Κυριακή στο Θεράμικα και γνώρισε αναπάντεχη ήττα με 2-1. Πολλά λάθη στην άμυνα, έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, έκανε φάσεις, αλλά η μπάλα δεν την ήθελε και έχασε. Στα θετικά η επιστροφή του γκολτζή Ζεράρδ Μορένο.

Η Γιουνγκ Μπόις από την πλευρά της σπατάλησε πολλές δυνάμεις κόντρα στη Λουκέρνη που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’, από το 39’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο και ισοφάρισε στα χασομέρια.

Γιουνγκ Μπόις - Βιγιαρεάλ 20/10: Στοιχηματική πρόταση

Η Γιουνγκ Μπόις είναι φιλόδοξη και ανταγωνιστική ομάδα, εντός έδρας θέλει να κάνει το παιχνίδι της, δεν τρομάζει όμως κιόλας. Είναι αφελής. Η Βιγιαρεάλ είναι στα σχοινιά και έχει ανάγκη από μια καλή νίκη. Η επιστροφή του Μορένο δίνει φτερά. Ο πολλά υποσχόμενος Πίνο που είναι σε σούπερ κατάσταση και ο Ντανζούμα δεν θα είναι ολομόναχοι.

Η απουσία του Μορένο στα προηγούμενα ματς ήταν αισθητή. Είναι παίκτης-βαρόμετρο, θα είναι στην αιχμή του δόρατος και αναμένεται ο κυριότερος εκφραστής ευκαιριών, ενώ επέστρεψε με γκολ στη δράση την Κυριακή κόντρα στην Οσασούνα. Στο 2.40 κατά μέσο όρο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση ο Ζεράρδ Μορένο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουνγκ Μπόις - Βιγιαρεάλ: Να σκοράρει ο Μορένο (απόδοση 2.40), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ