TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Υπό πίεση η Στουτγάρδη, καθαρό φαβορί η Χοφενχάιμ

Ο άσος της Χοφενχάιμ Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Ο Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου © 2021 THOMAS KIENZLE/POOL VIA AP

Προγνωστικά και ανάλυση για τον αγώνα της Χοφενχάιμ με τη Στουτγάρδη, για την Bundesliga. Λογικό φαβορί ο άσος.

Με το παιχνίδι της Χοφενχάιμ κόντρα στη Στουτγάρδη ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στην Bundesliga (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Το συγκεκριμένο ματς έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, στο κρατίδιο της Βάδης-Βυτερμβέργης και μάλιστα θα διεξαχθεί με αρκετό κόσμο, αφού η προσέλευση αναμένεται να αγγίξει τις 18.000 θεατές, εκ των οποίων 2.200 θα είναι εκδρομείς από τη Στουτγάρδη.

Χοφενχάιμ - Στουτγάρδη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τελείως διαφορετική φάση και φόρμα. Η Χοφενχάιμ διεκδικεί ακόμη και την έξοδό της στο Champions League, αφού είναι ισόβαθμη με τις Λειψία και Φράιμπουργκ. Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη είναι σταθερά πλέον προτελευταία και κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό.

Οι Σουηβοί είναι χωρίς νίκη οχτώ αγωνιστικές, έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο υπέστη ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα, αφού είχε αγκαλιάσει τη νίκη κόντρα στην Μπόχουμ, ωστόσο στο 93ο λεπτό, ένα απρόσεκτο τάκλιν του Μαυροπάνου, σε φάση που δεν υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την εστία, ανάγκασε τον διαιτητή να υποδείξει πέναλτι και έτσι ήρθε η ισοφάριση (1-1) στο τελευταίο λεπτών καθυστερήσεων.

Η Στουτγάρδη συνεχίζει να έχει σοβαρό αμυντικό πρόβλημα, αφού έπειτα από 23 αγωνιστικές έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις τρεις φορές. Πριν το 1-1 με την Μπόχουμ, είχε δεχθεί τέσσερα γκολ στο Λεβερκούζεν, τρία από την ντεφορμέ Αϊντραχτ εντός έδρας, και είχε χάσει με κάτω τα χέρια 2-0 στο Φράιμπουργκ. Η διοίκηση πιστεύει ότι ο Ματαράτσο μπορεί να γυρίσει το χαρτί και συνεχίζει να τον στηρίζει, ωστόσο η πίεση πια είναι αφόρητη.

Η Χοφενχάιμ από την πλευρά της, μετά από ένα κακό σερί τεσσάρων σερί ηττών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, απάντησε κερδίζοντας διαδοχικά την Αρμίνια (2-0) και τη Βόλφσμπουργκ (2-1). Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, έχοντας απολογισμό 7-1-1 στα τελευταία εννιά παιχνίδια της στο Ζινσχάιμ. Μοναδική ήττα είναι το 2-3 από την Ντόρτμουντ, σε ένα ματς, όπου ο αντίπαλος έβαλε τρία γκολ (το ένα αυτογκόλ) με μόλις τέσσερις τελικές.

Ανάμεσα λοιπόν στις δύο ομάδες, υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά φόρμας, ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Ο άσος απολύτως φυσιολογικά είναι καθαρό φαβορί και μάλιστα από τα αρχικά 1.60, έχει υποχωρήσει στο 1.50 κατά μέσο όρο. Μπορεί να ανέβει στο 1.70 με over 1,5, αν δηλαδή αποκλείσουμε το 1-0 ως πιθανό σκορ. Σημειώνεται, ότι η Χοφενχάιμ έχει κάνει φέτος 11 νίκες στο πρωτάθλημα, καμία με 1-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Στουτγάρδη: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 1.70), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ