ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Θέμα χρόνου η επιστροφή του Ενμέτσα στα γκολ

Ο Λούκας Νμέτσα της Βόλφσμπουργκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στη "Φόλκσβαγκεν Αρένα", Βόλφσμπουργκ | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021
Ο Λούκας Νμέτσα της Βόλφσμπουργκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στη "Φόλκσβαγκεν Αρένα", Βόλφσμπουργκ | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Ο "τελικός" της Βόλφσμπουργκ, το ανέβασμα του Λούκας Ενμέτσα, τα xPoints της Αρμίνια Μπίλεφελντ και η επάνοδος του Αντονί Μοντέστ, προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές από την 29η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Βόλφσμπουργκ ήταν απογοητευτική στο Αουγκσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα. Έχασε με το βαρύ 3-0 και συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Εκεί λοιπόν που φαινόταν ότι έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή της, έμπλεξε πάλι σε περιπέτειες, αφού βρίσκεται μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και την Αρμίνια Μπίλεφελντ, την οποία φιλοξενεί απόψε (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Βόλφσμπουργκ - Αρμίνια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Είναι προφανές, πως για τους "λύκους" το ματς με την Αρμίνια είναι τελικός, αφού αν το πάρουν θα χτίσουν ένα πολύ καλό μαξιλαράκι ασφαλείας εν όψει της των πέντε αγωνιστικών που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Μετά την ήττα στη Βαυαρία, διοίκηση και προπονητής ανέβασαν υψηλά τους τόνους και ζήτησαν άμεσα αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές. "Πρέπει να καταλάβουν όλοι και να συνειδητοποιήσουν ότι παλεύουμε για την παραμονή μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής Γεργκ Σμάντκε. "Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα όπως αυτή κόντρα στην Αουγκσμπουργκ", συμπλήρωσε ο τεχνικός, Φλόριαν Κόφελντ, που επιστρέφει απόψε στον πάγκο, μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό.

Τσακωμένη με το γκολ η Αρμίνια Μπίλεφελντ

Η Αρμίνια είναι μαχητικό σύνολο, παίζει σε όλα τα παιχνίδια της με αυταπάρνηση και ικανοποιητική αμυντική οργάνωση, παρόλα αυτά είναι φανερό ότι της λείπει ποιότητα. Η ομάδα του Φρανκ Κράμερ έχει τρομερό πρόβλημα στο γκολ και έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Την προηγούμενη, πήρε ισοπαλία 1-1 με τη Στουτγάρδη, σε ματς ωστόσο που έπρεπε να χάσει όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,01-2,73).

Από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, η Αρμίνια είναι η μόνη που έχει πάρει περισσότερους βαθμούς απ' όσους άξιζε. Τα xPoints της είναι στο 20,14, ωστόσο το σύνολο του Κράμερ έχει συλλέξει 26 πόντους. Έχει δηλαδή έξι βαθμούς παραπάνω απ' όσους θα έπρεπε με βάση τα xGoals σε όλα τα παιχνίδια της.

Όπως καταλαβαίνετε, η νίκη για τη Βόλφσμπουργκ στο σημερινό παιχνίδι είναι μονόδρομος, ειδάλλως θα μπει σε περιπέτειες που δεν αξίζει βάσει δυναμικής και ρόστερ. Με τον άσο να έχει τσιμπήσει από το 1.60-1.70 σε τιμές κοντά στο 1.80 μπορεί να γίνει κουβέντα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ασφαλώς και η επιλογή του Λούκας Ενμέτσα για σκόρερ. Ο διεθνής Γερμανός φορ επιδιώκει ένα δυνατό φίνις στο πρωτάθλημα, διότι θέλει να παραμείνει μέσα στις επιλογές του Χάνζι Φλικ για την εθνική Γερμανίας.

Στα δύο προηγούμενα ματς της Βόλφσμπουργκ με Αουγκσμπουργκ και Λεβερκούζεν, όπου οι "λύκοι" έμειναν άσφαιροι, ο Ενμέτσα είχε τις καλύτερες ευκαιρίες της ομάδας του και έδειξε πως πλησιάζει στο γκολ. Στο 2.95 το anytime του ταλαντούχου επιθετικού, o οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρώτο μισό της σεζόν, με 6 γκολ, αλλά στη συνέχεια η φόρμα του κόπηκε λόγω ενός τραυματισμού. Τώρα, έχει πάρει ξανά εμπρός και είναι θέμα χρόνου να επανασυνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα.

Γερμανία Προγνωστικά: Επιστρέφει ο Μοντέστ

Άλλος ένας πιθανός σκόρερ, από την Bundesliga, είναι ο Αντονί Μοντέστ. Ο Γάλλος στράικερ της Κολωνίας πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν και τραβάει σχεδόν μόνος του το σκοράρισμα για τους "τράγους" έχοντας φέτος 15 γκολ στο πρωτάθλημα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω αισθητή για την Κολωνία, η οποία μοιραία έμεινε άσφαιρη και ηττήθηκε με 1-0 από την Ουνιόν στο Βερολίνο. Τώρα, ο Μοντέστ επιστρέφει στην 11αδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ και ασφαλώς θα είναι η βασική απειλή για την άμυνα της Μάιντς, η οποία δίνει απόψε τρίτο σερί εκτός έδρας ματς σε έξι ημέρες, άρα αναμένεται να βγάλει σημάδια κόπωσης (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Στο 2.67 το anytime του 5ου καλύτερου σκόρερ της Bundesliga τη φετινή σεζόν (πίσω μόνο από Λεβαντόβσκι, Σικ, Χάλαντ και Ενκουνκού).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Αρμίνια Μπ.: 1 (απόδοση 1.78), 16:30
  • Βόλφσμπουργκ – Αρμίνια Μπ.: Ενμέτσα Να σκοράρει (απόδοση 2.95), 16:30
  • Κολωνία – Μάιντς: Μοντέστ Να Σκοράρει (απόδοση 2.67), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ