XGOALS BET

Γερμανία Προγνωστικά: Τα xGoals προμηνύουν "ξέσπασμα" από τον Σικ

Ο άσος της Λεβερκούζεν, Πάτρικ Σικ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Ο άσος της Λεβερκούζεν, Πάτρικ Σικ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Χοφενχάιμ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Λεβερκούζεν την περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική και τερμάτισε πανάξια στην τρίτη θέση της Bundesliga, παίζοντας ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Φέτος τα πράγματα δεν έχουν ξεκινήσει το ίδιο καλά, με την Μπάγερ να μετράει ήδη τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Λεβερκούζεν - Χοφενχάιμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου αποκλείστηκε από ομάδα της Γ' Γερμανίας με 4-3. Ακολούθησε η ήττα με 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι πάντως που είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Και την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε η εντελώς απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Αουγκσμπουργκ με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Λεβερκούζεν σε 25 αγώνες με τους Βαυαρούς!

Φυσικά, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Χεράρδο Σεοάνε, όπως μαρτυρούν άλλωστε και τα xGoals (2,78-0,75). Παρόλα αυτά, η Αουγκσμπουργκ με έξι τελικές και δύο ευκαιρίες κατάφερε να αποδράσει από την BayArena.

Αυτό σημαίνει ότι το αποψινό ματς με τη Χοφενχάιμ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) είναι υψίστης σημασίας για τις “ασπιρίνες”. Η Λεβερκούζεν είναι υποχρεωμένη να πάρει σήμερα τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, ειδάλλως η πίεση θα χτυπήσει “κόκκινο”.

Η Χοφενχάιμ πάντως δεν είναι απλώς αντίπαλος. Στην πρεμιέρα έχασε από την Γκλάντμπαχ διότι έμεινε νωρίς με δέκα. Την περασμένη εβδομάδα όμως, κέρδισε 3-2 την Μπόχουμ με ανατροπή, παρότι δέχθηκε δύο κρύα γκολ στα πρώτα 13 λεπτά του αγώνα.

Επίσης, ας έχουμε υπόψιν μας, ότι η Χοφενχάιμ την τελευταία εξαετία έχει χάσει μόνο μία φορά στο Λεβερκούζεν. Στα άλλα πέντε ματς πήρε τρεις ισοπαλίες και έβγαλε δύο διπλά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: 1,69 xGoals ο Σικ σε δύο αγώνες

Μολονότι λοιπόν η ανάγκη της Λεβερκούζεν να κερδίσει απόψε είναι πολύ μεγάλη, καλύτερα ας αφήσουμε στην άκρη τα μικρά 1.65 του άσου. Πιο ενδιαφέρον στοίχημα είναι το anytime του Πάτρικ Σικ στο 2.25.

Ο Τσέχος πέρυσι έβαλε 24 γκολ σε 27 συμμετοχές και ήταν από τα κορυφαία κανόνια της Bundesliga. Φέτος έχει λίγο γκίνια στο ξεκίνημα της σεζόν και παραμένει άσφαιρος μετά από δύο αγωνιστικές. Το γεγονός όμως ότι στα ματς με Ντόρτμουντ και Αουγκσμπουργκ είχε συνολικά 1,69 xGoals μας "προειδοποιεί" ότι αυτή η γκίνια σύντομα θα σπάσει.

Ο Σικ είναι πάντα μέσα στις φάσεις της Λεβερκούζεν, η οποία συνολικά ως ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες στα πρώτα δύο ματς της σεζόν για 4,5 xGoals! Πολύ πιθανό να δούμε απόψε ένα ξέσπασμα του διεθνούς Τσέχου και κατ' επέκταση της Μπάγερ, απέναντι σε μία άμυνα που δεν είναι και από τις πιο αξιόπιστες στη Γερμανία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν – Χοφενχάιμ: Σικ Να Σκοράρει (απόδοση 2.25), 16:30
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ