TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Στο 2.80 να σκοράρει ο κορυφαίος σκόρερ της Μπάγερν

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει γκολ του στο Άιντραχτ - Μπάγερν
Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει γκολ του στο Άιντραχτ - Μπάγερν 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στη Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μετά τη διακοπή για το παράθυρο των εθνικών ομάδων, η δράση επιστρέφει απόψε στην Bundesliga με το παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Λεβερκούζεν (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν μετριότατη εκκίνηση, πολύ μακριά από τα περσινά τους στάνταρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπάγερν κάνει φέτος το χειρότερό της ξεκίνημα εδώ και 12 χρόνια. Από την άλλη, η Λεβερκούζεν κάνει το χειρότερό της ξεκίνημα από τη σεζόν 1982/83, που καθιερώθηκε το σύστημα βαθμολόγησης με τους τρεις βαθμούς στη νίκη!

Μπάγερν - Λεβερκούζεν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ειδικά μετά την ήττα από την Αουγκσμπουργκ με 1-0, που ήταν η πρώτη την τρέχουσα σεζόν για την Μπάγερν σε 11 επίσημα ματς, ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν μαθητευόμενο μάγο τον 35χρονο τεχνικό, αναγκάζοντας τους διοικούντες την Μπάγερν, να προβούν δημόσια σε δηλώσεις στήριξης.

Είναι λοιπόν προφανές πως ο Νάγκελζμαν βρίσκεται σε στάση άμυνας και πλέον τελεί υπό κρίση. Χρειάζεται επομένως απαραιτήτως μία πειστική νίκη στο πρωτάθλημα για να βάλει τέλος στη μουρμούρα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Άλλωστε, για την Μπάγερν δεν είναι συνηθισμένο να τρέχει σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στην Bundesliga. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από το 2001.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλύτερα για τον Χεράρδο Σεοάνε στη Λεβερκούζεν. Πέρυσι, ο Ισπανός τεχνικός πήγε τρένο την Μπάγερ. Την έβγαλε τρίτη στο γερμανικό πρωτάθλημα και πέτυχε με άνεση το στόχο της εξόδου στο Champions League. Φέτος όμως η χρονιά εξελίσσεται πολύ διαφορετικά, αφού οι "ασπιρίνες" δυσκολεύονται χαρακτηριστικά να κερδίσουν.

Σε δέκα επίσημα παιχνίδια έχουν μόλις δύο νίκες. Η Λεβερκούζεν έχει επικρατήσει μόνο της Μάιντς στο πρωτάθλημα και της Ατλέτικο στο Champions League, όπου έκανε την καλύτερή της εμφάνιση φέτος. Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι η νίκη επί της Ατλέτικο θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στη Λεβερκούζεν, για να πάρει εμπρός και στο πρωτάθλημα, ήρθε το απογοητευτικό 1-1 με τη Βέρντερ εντός έδρας για να επαναφέρει τον προβληματισμό.

Είναι πλέον φανερό πως τα "κανονάκια" του Σεοάνε έχουν περιοριστεί αισθητά και στον ορίζοντα διαφαίνεται πια η προοπτική της αντικατάστασης τεχνικού. Προς το παρόν δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση, αλλά ο Σεόανε στο εξής θα κρίνεται από αγώνα σε αγώνα και ουσιαστικά παίζει το μέλλον του στον πάγκο της Μπάγερ στα τρία επόμενα ματς με Μπάγερν, Πόρτο και Σάλκε.

Η Λεβερκούζεν κατάφερε την προηγούμενη τριετία να πάρει δύο θετικά αποτελέσματα στο Μόναχο. Κέρδισε 2-1 τη σεζόν 2019/20 και απέσπασε ισοπαλία πέρυσι. Η Μπάγερν πάντως κυριαρχεί απόλυτα τα τελευταία χρόνια κόντρα στις "ασπιρίνες", έχοντας ρεκόρ 9-1-2 στις 12 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Προφανώς ο άσος είναι γκράντε φαβορί, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι προσφέρεται στο 1.35 και όχι στα συνήθη επίπεδα του 1.20-1.25, στα εντός έδρας ματς της Μπάγερν. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για πολύ μικρές αποδόσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το anytime του Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο 19χρονος άσος έλαμψε με την παρουσία του στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής Γερμανίας με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, το οποίο έληξε 3-3, για τους ομίλους του Nations League. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου και επιβεβαίωσε πως αυτή τη στιγμή είναι ότι ό,τι καλύτερο διαθέτει το γερμανικό ποδόσφαιρο μεσοεπιθετικά, μπροστά ακόμη και από παίκτες όπως ο Σανέ, ο Γκνάμπρι, ο Μίλερ, ο Βέρνερ και ο Χάβερτς.

Μπορεί να μην έχει τις εμπειρίες των ονομάτων που προαναφέρθηκαν, όμως αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μέχρι τον Νοέμβριο, τότε ο Χάνζι Φλικ δεν θα διστάσει να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα της Μάνσαφτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μουσιάλα φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπάγερν με 4 γκολ στο πρωτάθλημα και συνολικά 6 τέρματα αν συνυπολογίσουμε και αυτά που σημείωσε στο Σούπερ Καπ με τη Λειψία και στο κύπελλο με τη Βικτώρια Κολωνίας. Το να σκοράρει και απέναντι στη Λεβερκούζεν προσφέρεται στο ελκυστικό 2.80. Οποιος θέλει να συνδυάσει και τον άσο της Μπάγερν, στη λογική ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες, το combo φτάνει στο 3.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Μουσιάλα Anytime (απόδοση 2.80), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ