ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Ρέστα από Αμβούργο και Χέρτα

Ο άσος της Χέρτα, Στέφαν Γιόβετιτς
Ο άσος της Χέρτα, Στέφαν Γιόβετιτς © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι του Αμβούργου με τη Χέρτα, που θα κρίνει ποια ομάδα από τις δύο θα παίζει του χρόνου στην Bundesliga.

Το Αμβούργο υποδέχεται απόψε στο "Φολκπαρκστάντιον" τη Χέρτα στο επαναληπτικό μπαράζ για μία θέση στην Bundesliga της σεζόν 2022/23. Το πρώτο ματς στο Βερολίνο, έληξε με 1-0 υπέρ του Αμβούργου. Σημειώνεται ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, συνεπώς αν κερδίσει σήμερα η Χέρτα με ένα γκολ διαφορά, τότε θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Στην αναμέτρηση της Πέμπτης κυριάρχησε το άγχος και στις δύο πλευρές. Ελάχιστες οι καλές στιγμές, περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 τελικές έκαστη και xGoals 0,78-0,46.

Αμβούργο - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ειδικά η Χέρτα, που ήταν γηπεδούχος, δεν έδειξε σε καμία στιγμή του αγώνα ότι είναι σύνολο ανώτερης κατηγορίας. Αντίθετα, το Αμβούργο ήταν καλά οργανωμένο, πήρε την κατοχή και στάθηκε τυχερό στη φάση του γκολ (57'), που του έδωσε το προβάδισμα. Ο χαφ Ρέις ήταν εμφανές πως επιχείρησε σέντρα, ωστόσο η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κρέμασε τον τερματοφύλακα των Βερολινέζων.

Μετά το τέρμα, οι "δεινόσαυροι” έλεγξαν εύκολα το ρυθμό και πλέον βρίσκονται 90 λεπτά μακριά από την επάνοδό τους στην Bundesliga, ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Στον κόσμο της ομάδας επικρατεί ξεσηκωμός και φυσικά απόψε δεν θα πέφτει καρφίτσα στο 57.000 θέσεων "Φολκπαρκστάντιον". Στο γήπεδο θα βρεθούν και 6.000 οπαδοί της Χέρτα.

Η ομάδα του Τιμ Βάλτερ μετράει έξι σερί νίκες μετά το διπλό στο Βερολίνο και έχει ρεκόρ 11-7-2 στα τελευταία 20 παιχνίδια της εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Χέρτα έχει μόλις μία νίκη στα 12 προηγούμενα ματς εκτός έδρας (1-3-8).

Λογικό λοιπόν ότι το Αμβούργο προσφέρεται απόψε φαβορί στο 2.25. Ο άσος πάντως δύσκολα παίζεται, δεδομένου ότι "δεινόσαυροι" μπορούν να εξασφαλίσουν την άνοδό τους ακόμη και με ισοπαλία.

Άλλωστε, όπως είπε και ο υπηρεσιακός τεχνικός της Χέρτα, Φέλιξ Μάγκατ (άλλοτε θρύλος του Αμβούργου) τώρα η πίεση θα είναι στην πλευρά του Αμβούργου: "Τώρα είναι το Αμβούργο που έχει κάτι να χάσει. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερες πιθανότητες στη ρεβάνς".

Γερμανία Προγνωστικά

Η Χέρτα θα έχει πίσω σε σχέση με το πρώτο ματς τον σημαντικό χαφ Ασκασίμπαρ, που εξέτισε. Επίσης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός αυτή τη φορά ο έμπειρος φορ Γιόβετιτς και ο πολύπειρος χαφ Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, που δεν έπαιξε καθόλου στην Πέμπτη. Στον άσο, το πρόβλημα παραμένει, αφού είναι εκτός τόσο ο Σβόλοβ, όσο και ο Λότκα, άρα θα παίξει ξανά ο τρίτος γκολκίπερ, Κρίστενσεν. Το Αμβούργο από την πλευρά του δεν έχει νέα προβλήματα, συνεπώς αναμένεται να παίξει κομπλέ.

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, δύσκολα θα δούμε θέαμα και μεγάλο σκορ. Άλλωστε, η Χέρτα δεν είναι ομάδα που μπορεί να πιάσει από το λαιμό τον αντίπαλο. Το γεγονός βέβαια, ότι είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, μας στέλνει ένα σκαλί πιο πάνω από το Under 1,5 του πρώτου ματς. Στο 2.00+ το 2-3 γκολ, το οποίο επιβεβαίωσαν οι πρωτευουσιάνοι επτά φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους. Αντίστοιχα, το Αμβούργο έχει 8/10 στα προηγούμενα ματς εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβούργο – Χέρτα: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ