ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Πρεμιέρα για combo διπλασιασμού στη Στουτγάρδη

Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022 © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Στουτγάρδης κόντρα στη Λειψία για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga.

Η κυπελλούχος Γερμανίας Λειψία κάνει πρεμιέρα απόψε (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) στην Bundesliga κόντρα στη Στουτγάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου και του Περέα (μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Γερμανία Προγνωστικά: Ποιοτικό ρόστερ η Λειψία

Οι "ταύροι" κατέκτησαν πέρυσι τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους, επικρατώντας στον τελικό του κυπέλλου, της Φράιμπουργκ με 4-2 στα πέναλτι. Έφτασαν επίσης στα ημιτελικά του Europa League και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, παρότι στο πρώτο μισό της σεζόν βρέθηκαν πολύ χαμηλά στη 10η.

Όλα αυτά οφείλονται στον τεχνικό Ντομένικο Τεντέσκο, ο οποίος ανέλαβε τον Δεκέμβριο τη Λειψία και τη μεταμόρφωσε. Είναι χαρακτηριστικό πως στους 20 αγώνες πρωταθλήματος με τον Τεντέσκο στον πάγκο, η Λειψία μάζεψε 40 βαθμούς και είχε τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή μετά την Μπάγερν (43).

Φέτος, οι "ταύροι" ξεκίνησαν με ήττα τη σεζόν, αφού έχασαν από την Μπάγερν με 5-3 στον τελικό του Σούπερ Καπ. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές και από εκεί που έχαναν με 3-0, μείωσαν αρχικά σε 3-1 και εν συνεχεία σε 4-3.

Προς το παρόν, η Λειψία έχει αποκτήσει τον διεθνή Αυστριακό χαφ Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ) και τον διεθνή Γερμανό μπακ Ράουμ (Χοφενχάιμ), δίνοντας συνολικά 38 εκατ. ευρώ. Κάνει προσπάθεια να φέρει κι έναν παίκτη πρώτης γραμμής για την επίθεσή της. Την ίδια ώρα όμως, δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από την Μπάγερν για τον χαφ Λάιμερ.

Η μεγαλύτερη πάντως επιτυχία της Λειψίας ήταν ότι κατάφερε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος πέρυσι αναδείχθηκε σε MVP της Bundesliga με 20 γκολ και 13 ασίστ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προσέλκυσε τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως όλα δείχνουν ότι για ακόμη μία σεζόν θα αγωνιστεί στη Σαξονία.

Γενικά, η Λειψία διαθέτει ένα εξαιρετικά δυνατό ρόστερ, ίσως το δεύτερο πιο ποιοτικό στη Γερμανία μετά την Μπάγερν, με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές όπως ο Ενκουνκού, ο Ντάνι Όλμο, ο Σομποσλάι, ο Αντρέ Σίλβα, ο Φόρσμπεργκ, ο Γκουλάτσι, ο Λάιμερ και ο Γκβάρντιολ. Δικαιολογημένα λοιπόν οι βλέψεις της είναι και φέτος υψηλές και οτιδήποτε λιγότερο από την τετράδα θα θεωρηθεί αποτυχία.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Νεανική και ταλαντούχα η Στουτγάρδη

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη βίωσε πέρυσι μία πολύ δύσκολη χρονιά με αλλεπάλληλους τραυματισμούς. Ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο αναγκάστηκε σε συνεχείς αλλαγές, δεν μπόρεσε να βρει ένα λειτουργικό σχήμα και η ομάδα κινδύνευσε σοβαρά με υποβιβασμό. Τελικά, σώθηκε την τελευταία αγωνιστική, κερδίζοντας την Κολωνία 2-1 με γκολ στο 92'!

Φέτος, ο Ματαράτσο υποσχέθηκε ότι θα γίνει πιο προσεκτική διαχείριση για να μην βγουν ξανά τόσο τραυματισμοί. Αν αυτό συμβεί, η Στουτγάρδη δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, καθώς πρόκειται για μία ομάδα με πολύ νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ (22,7 έτη κατά μέσο όρο).

Σε ό,τι αφορά στην πρεμιέρα, η Λειψία έχει εκπληκτική παράδοση κόντρα στη Στουτγάρδη με ρεκόρ 7-1-0 εναντίον της και μόλις ένα γκολ παθητικό.

Οι Σουηβοί πάντως είναι μία φύσει επιθετική ομάδα και το επιβεβαίωσαν αυτό στα φιλικά προετοιμασίας σκοράροντας 10 γκολ συνολικά κόντρα σε Ζυρίχη, Μπρέντφορντ και Βαλένθια.

Η Στουγάρδη, έχοντας στο πλευρό τους πάνω από 45.000 οπαδούς μέσα στην έδρα της, αποκλείεται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις έστω για ένα γκολ. Αυτό σημαίνει ότι η Λειψία λογικά θα χρειαστεί μίνιμουμ δύο τέρματα για να ξεκινήσει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτη επιλογή λοιπόν το Goal/Goal & Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Λειψία: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ