ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Γερμανία Προγνωστικά: Πιέζονται ο άσος της Λεβερκούζεν και το διπλό της Λειψίας

Ο Μούσα Ντιαμπί της Λεβερκούζεν, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ σε παιχνίδι για την Bundesliga
Ο Μούσα Ντιαμπί της Λεβερκούζεν, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Λεβερκούζεν και Λειψία τα δίνουν όλα για την τετράδα στην Bundesliga και απόψε έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στις αδιάφορες βαθμολογικά Αϊντραχτ και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 32η αγωνιστική της Bundesliga. Στο Μπορούσια Παρκ, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Λειψία σε ένα παιχνίδι, όπου το διπλό άνοιξε σε τιμές άνω του 1.80 και πλέον έχει πιεστεί στο 1.65 (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Λειψία είναι μέσα σε όλους τους στόχους της στο φινάλε της σεζόν. Βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League, έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου και φυσικά διεκδικεί μία θέση στην πρώτη τετράδα της Bundesliga για να εξασφαλίσει την έξοδό της στο επόμενο Champions League. Βέβαια, αυτό μπορεί να γίνει και μέσω του Europa League, εφόσον το κατακτήσει.

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να αδιαφορήσει στις τελευταίες τρεις στροφές του πρωταθλήματος. Ειδικά μάλιστα, μετά τη νίκη της Φράιμπουργκ επί της Χοφενχάιμ, που έριξε τους "ταύρους" στην 5η θέση, η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο αναμένεται απόψε να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Γκλάντμπαχ - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Άλλωστε, η Λειψία είναι η πιο σταθερή ομάδα της γερμανικής λίγκας μέσα στο 2022. Πριν την ήττα (2-1) από την Ουνιόν, την προηγούμενη αγωνιστική, με δύο γκολ στο φινάλε (85', 89'), οι "ταύροι" ήταν αήττητοι 15 σερί επίσημα παιχνίδια (11-4-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Την Πέμπτη, η Λειψία επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, αφού κέρδισε με 1-0 (85') εντός έδρας τη Ρέιντζερς και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο Αϊμπροξ, σε τρεις ημέρες.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ έχει πραγματοποιήσει φέτος μία απογοητευτική σεζόν και νιώθει ικανοποιημένη που δεν έμπλεξε τελικά σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της. Το καλοκαίρι, είναι δεδομένο πως θα γίνουν σοβαρές ανακατατάξεις στο ρόστερ και θα υπάρξει προσπάθεια ανανέωσης, καθώς η ομάδα έδειξε να βαλτώνει την τρέχουσα σεζόν.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε 2-0 της Φράιμπουργκ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο και τελικά χρειάστηκε ένα γκολ στο 93' για να αποφύγει την ήττα (3-3). Σε 31 αγωνιστικές φέτος, τα "πουλάρια" έχουν κρατήσει μόλις πέντε φορές ανέπαφη την εστία τους κι έχουν την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Η Λειψία των οκτώ διαδοχικών νικών εκτός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης και της θετικής παράδοσης κόντρα στην Γκλάντμπαχ (7-3-1) μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό στο 1.65.

Γερμανία Προγνωστικά

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι και αυτό της Λεβερκούζεν με την Αϊντραχτ (21:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Και εδώ παρατηρείται πιεσμένο φαβορί, καθώς ο άσος από το 1.65 έχει κατρακυλήσει στο 1.30-1.35. Αυτή η μεταβολή κρίνεται απολύτως φυσιολογική, αφού η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει το μυαλό της αποκλειστικά στον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League με τη Γουέστ Χαμ.

Η Αϊντραχτ, η οποία κέρδισε 2-1 στο Λονδίνο και είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, υποδέχεται την Πέμπτη τα "σφυριά" και ασφαλώς όλο το βάρος θα πέσει σε εκείνη την αναμέτρηση, αφού στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάζνερ δεν μπορεί να προλάβει έστω την έβδομη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Ο Αυστριακός τεχνικός επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει σε ροτέισον στο αποψινό ματς, άρα η Λεβερκούζεν έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει ακόμη μία καθοριστική νίκη τετράδας. Η Μπάγερ έχει αρκετά προβλήματα απουσιών, τα δίνει όλα όμως για να επιστρέψει στο Champions League και το ματς με την... ξεμυαλισμένη Αϊντραχτ οφείλει να το πάρει. Σε κόμπο με το under 4,5, το οποίο καλύπτει ένα μεγάλο εύρος των πιθανών σκορ, ο άσος ανεβαίνει στο αξιοπρεπές 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν – Αϊντραχτ: 1 & Under 4,5 (απόδοση 1.85), 21:30
  • Γκλάντμπαχ – Λειψία: 2 (απόδοση 1.65), 21:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ