TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Ώρα να σπάσει την κατάρα το Αμβούργο

Ο τεχνικός του Αμβούργου, Τιμ Βάλτερ
Ο τεχνικός του Αμβούργου, Τιμ Βάλτερ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα του Αμβούργου στο Κίελο για την 8η αγωνιστική στην Bundesliga 2.

Το Αμβούργο από το 2018 ταλαιπωρείται στη Β' Γερμανίας, ωστόσο φέτος δείχνει αποφασισμένο να επιστρέψει επιτέλους εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Bundesliga.

Χολστάιν Κιλ - Αμβούργο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ιστορική ομάδα του γερμανικού βορρά έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με πέντε νίκες σε επτά αγωνιστικές, όλες μάλιστα με λευκό παθητικό. Μπορεί οι εμφανίσεις να μην είναι εντυπωσιακές, όμως το Αμβούργο είναι πιο σοβαρό από ποτέ και προς το παρόν διατηρεί την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, με μόλις τρία γκολ παθητικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έγραψε clean sheet κόντρα σε Μπραουνσβάιγκ, Χαϊντενχάιμ, Αρμίνια, Νυρεμβέργη και εσχάτως απέναντι στην Καρλσρούη. Επίσης, το ένα από τα τρία γκολ που έχει δεχθεί ήρθε στο παιχνίδι με τη Χάνσα, όπου ηττήθηκε 1-0 στο 94'.

Με βάση τα πεπραγμένα του μέχρι στιγμής, το Αμβούργο έχει πιθανότητα 59% να κερδίσει την άνοδο στην Bundesliga και είναι πρώτο φαβορί με 36% για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Bundesliga 2.

Απόψε, η ομάδα του Τιμ Βάλτερ (πρώην τεχνικός της Χολστάιν, εκεί ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα) δοκιμάζεται στο γειτονικό Κίελο κόντρα στον κακό της δαίμονα, τη Χολστάιν (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το Αμβούργο σε οκτώ αναμετρήσεις με τη Χολστάιν σε επίπεδο Τσβάιτε δεν έχει κερδίσει ποτέ (0-5-3).

Φέτος, ήρθε μάλλον η ώρα να σπάσει αυτή την αρνητική παράδοση, καθώς όπως είπαμε το Αμβούργο διακρίνεται από σοβαρότητα και ωριμότητα. Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το κοντινό ταξίδι στο Κίελο έχουν κάνει 4.500 οπαδοί του Αμβούργου, επομένως οι "δεινόσαυροι" θα είναι σαν να παίζουν εντός έδρας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Χολστάιν Κιλ έχει μπει θετικά στο πρωτάθλημα με 12 βαθμούς, ωστόσο βάσει απόδοσης και εμφανίσεων έχει πάρει περισσότερα απ' όσα άξιζε. Στα τελευταία τρία ματς, διασύρθηκε με 7-2 από την πρωτοπόρο Πάντερμπορν εκτός έδρας. Κέρδισε 1-0 εντός έδρας τη Ζαντχάουζεν με σουτ εκτός περιοχής χωρίς να έχει ούτε μία καθαρή ευκαιρία. Και την περασμένη εβδομάδα έμεινε στο 0-0 στο Ρέγκενσμπουργκ σε κάκιστο ματς, όπου και πάλι εμφάνισε δημιουργικό πρόβλημα.

Το διπλό όπως είναι φυσιολογικό δέχεται πιέσεις και ενώ άνοιξε στο 2.15-2.20 έχει υποχωρήσει σε 2.00. Όσο παραμένει σε τιμές διπλασιασμού μπορεί να πονταριστεί. Και αυτό διότι στηρίζουμε μία ομάδα με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, που είναι πιστή στις αρχές της ανεξαρτήτως αντιπάλου, έχει πολλές ποιοτικές λύσεις μεσοεπιθετικά, είναι σταθερή αμυντικά κι έχει έναν τερματοφύλακα σε εξαιρετική φόρμα, που δέχεται δύσκολα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χολστάιν Κιλ – Αμβούργο: 2 (απόδοση 2.00), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ