TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Ο τρίτος σκόρερ της Bundesliga στο 2.40

Ο Μάρκους Τουράμ
Ο Μάρκους Τουράμ © 2020 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Γκλάντμπαχ με τη Στουτγάρδη για την Bundesliga.

Με το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Στουτγάρδη ξεκινάει απόψε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στην Bundesliga (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Γκλάντμπαχ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου τα πήγαινε περίφημα, έχοντας σημειώσει ορισμένα πολύ μεγάλα αποτελέσματα, όπως οι εκτός έδρας ισοπαλίες με Μπάγερν και Φράιμπουργκ, αλλά και το επιβλητικό 3-0 εντός έδρας κόντρα στη Λειψία. Έκτοτε όμως, τα “πουλάρια έχουν ρεκόρ 1-1-4 στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια τους.

Δύο είναι οι λόγοι που η Γκλάντμπαχ άρχισε να χαλάει τις θετικές εντυπώσεις. Πρώτον οι απουσίες βασικών παικτών και δεύτερον η αμυντική της ασυνέπεια. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα έξι προηγούμενα ματς, η ομάδα του Φάρκε δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω και το παθητικό της έφτασε συνολικά τα 16 τέρματα.

Ο πρώην τεχνικός της Νόριτς υπογράμμισε στις δηλώσεις του, πως η Γκλάντμπαχ πρέπει κόντρα στη Στουτγάρδη να σταματήσει αυτή την αμυντική “αιμορραγία” και να επιβεβαιώσει τη δύναμή της μέσα στο Μπορούσια Παρκ, όπου έχει κερδίσει φέτος, εκτός από τη Λειψία και τις Χοφενχάιμ, Χέρτα και Κολωνία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη πορεύεται εδώ και 20 ημέρες με υπηρεσιακό τεχνικό. Από τότε που ανέλαβε ο Μίχαελ Βίμερ, οι Σουηβοί έχουν ρεκόρ 3-0-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος με τον Βίμερ στον πάγκο, η Στουτγάρδη έχει πάρει περισσότερους βαθμούς (6) απ' ότι με τον Πελεγκρίνο Ματαράτσο στους πρώτους εννιά!

Ο πρώην βοηθός του Αμερικανού τεχνικού, έχει πλέον αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές του να μονιμοποιηθεί στον πάγκο της Στουτγάρδης. Βέβαια, από τη διοίκηση της ομάδας θα περιμένουν και τα τρία ματς που απομένουν μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Η Στουτγάρδη, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 2-1 με ανατροπή την Αουγκσμπουργκ, σκοράροντας στο 93'. Θα μπορούσε ωστόσο να το έχει γυρίσει και νωρίτερα, αφού έκανε 31 τελικές (!) και έχασε σημαντικό αριθμό ευκαιριών.

Το αρνητικό για τους Σουηβούς είναι ότι αγνοούν τη νίκη εκτός έδρας εδώ και 15 αγώνες (0-8-7). Η ομάδα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος έλειψε την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα επανακάμπτει, έχει να βγάλει διπλό από τον Δεκέμβριο του 2021, δηλαδή σχεδόν έναν χρόνο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από τη μία λοιπόν έχουμε την πληγωμένη από τραυματισμούς Γκλάντμπαχ, που ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση και από την άλλη την ανεβασμένη μετά την αλλαγή προπονητή Στουτγάρδη, η οποία όμως εκτός έδρας δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Στοιχηματικά, προτιμότερη επιλογή μοιάζει το anytime του Μάρκους Τουράμ. Ο Γάλλος φορ είναι φέτος ο τρίτος σκόρερ της Bundesliga με 8 γκολ και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές (47). Πιθανότατα θα βρει στιγμές να σκοράρει και κόντρα στη Στουτγάρδη, η οποία στο τελευταίο της εκτός έδρας ματς έχασε 5-0 από την Ντόρτμουντ και γενικά φέτος, σε 12 αγωνιστικές έχει κρατήσει το μηδέν μόνο μία φορά.

Στο 2.40 το anytime του Τουράμ, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος τέσσερις σερί αγωνιστικές με τα αντίπαλα δίχτυα, πριν την ήττα της περασμένης εβδομάδας με 2-1 από την Ουνιόν στο Βερολίνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ - Στουτγάρδη: Τουράμ Anytime (απόδοση 2.40), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ