TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Με το ισχυρό κίνητρο της Στουτγάρδης

Ο άσος της Στουτγάρδης Σάσα Κάλαϊτζιτς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, τον Μπόρνα Σόσα και τον Τανγκί Κουλιμπαλί
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, τον Μπόρνα Σόσα και τον Τανγκί Κουλιμπαλί Ⓒ 2022 TOM WELLER/POOL VIA AP/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι must win για τη Στουτγάρδη, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό και οφείλει να κερδίσει τη Βόλφσμπουργκ πριν πάει να παίξει με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της Bundesliga. Η κατάσταση στην κορυφή ήταν δεδομένη εδώ και καιρό. Η Μπάγερν δεν απειλούνταν από κανένα και με τη νίκη που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα, στο Κλάσικερ απέναντι στην Ντόρτμουντ, εξασφάλισε και μαθηματικά τον δέκατο σερί τίτλο.

Πλέον, τόσο η Μπάγερν, όσο και η Ντόρτμουντ δεν έχουν χειροπιαστούς βαθμολογικούς στόχους, στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, συνεπώς τα παιχνίδια τους με Μάιντς και Μπόχουμ (γειτονικό ντέρμπι στην περιοχή του Ρουρ) αντίστοιχα είναι επικίνδυνα για γκέλες.

Ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν παραδέχθηκε πως θα ανοίξει το ροτέισον στα εναπομείναντα ματς, δίνοντας χρόνο σε παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Μάρκο Ρόζε έχει ήδη αρχίσει να τεστάρει πιτσιρικάδες από τη Β' ομάδα (Μπινόε-Γκίτενς, Ρότε, Σέμιτς). Με τους δύο τεχνικούς λοιπόν να πειραματίζονται, τόσο ο άσος της Ντόρτμουντ, στο 1.45, όσο και το διπλό της Μπάγερν στο 1.60 είναι προς αποφυγή.

Προγνωστικά Γερμανία: Παίζει τα ρέστα της η Στουτγάρδη

Ξεκάθαρο κίνητρο έχει η Στουτγάρδη, η οποία μάχεται για την παραμονή της και πρέπει σήμερα να κερδίσει πάση θυσία τη Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι Σουηβοί διαθέτουν ένα εξαιρετικά ταλαντούχο και νεανικό ρόστερ, ωστόσο η χρονιά έχει στραβώσει επικίνδυνα και αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν ακόμη και με απευθείας υποβιβασμό.

Με δεδομένο, ότι την επόμενη αγωνιστική, η Στουτγάρδη θα παίξει στο Μόναχο, στη φιέστα τίτλου της Μπάγερν, καταλαβαίνετε πως απόψε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για την ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο.

Έτσι όπως τα κατάφερε η Στουτγάρδη, οφείλει τουλάχιστον να διατηρήσει τη 16η θέση (βρίσκεται στο +2 από τη 17η Αρμίνια) για να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των μπαράζ.

Στον αντίποδα, η Βόλφσμπουργκ είναι στο +9 την τελευταία τριάδα, συνεπώς ακόμη και τρεις ήττες να κάνει μοιάζει απίθανο να κινδυνεύσει. Οι "λύκοι” μία του ύψους και μία του βάθους. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, έχουν υποστεί βαριές ήττες εκτός έδρας από την Αουγκσμπουργκ (3-0) και την Ντόρτμουντ (6-1) και έχουν πετύχει ευρείες νίκες εντός έδρας απέναντι στην Αρμίνια (4-0) και τη Μάιντς (5-0).

Φυσιολογικό, ότι ο άσος από τα αρχικά 2.30 υποχώρησε σε τιμές λίγο πάνω από το 2.00, διότι το "πρέπει" της Στουτγάρδης είναι τεράστιο και η Βόλφσμπουργκ έχει υποστεί επτά ήττες στις τελευταίες δέκα εξόδους της (1-2-7).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη - Βόλφσμπουργκ: 1 (απόδοση 2.05), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ