TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Με το combo της Μπάγερν στο 2.34

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει γκολ του στο Άιντραχτ - Μπάγερν
Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει γκολ του στο Άιντραχτ - Μπάγερν 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στη Στουτγάρδη για την έκτη αγωνιστική της Bundesliga.

Έξι παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στην έκτη αγωνιστική της Bundesliga. Στο Μόναχο, η Μπάγερν φιλοξενεί τη Στουτγάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Γκλάντμπαχ και Ουνιόν Βερολίνου.

Μπάγερν - Στουτγάρδη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ενδιάμεσα φυσικά, η Μπάγερν κέρδισε εύκολα στο Μιλάνο την Ιντερ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι Βαυαροί πραγματοποίησαν κυριαρχική εμφάνιση και με κορυφαίο παίκτη τον Σανέ, που άνοιξε το σκορ και προκάλεσε το αυτογκόλ του Ντ' Αμπρόσιο, έφτασε σβηστά στο 2-0 σε ματς με 0,90-2,37 xGoals.

Η Μπάγερν μπορεί να έχει ήδη δύο απώλειες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του γερμανικού πρωταθλήματος, η αλήθεια ωστόσο είναι πως ούτε φέτος υπάρχει σοβαρό αντίπαλο δέος για να την κοιτάξει στα μάτια. Είναι χαρακτηριστικό, πως στα δύο κολλητά 1-1 με την Γκλάντμπαχ και την Ουνιόν οι συνολικές τελικές ήταν 56-15 υπέρ των πρωταθλητών! Αριθμός που προκαλεί ίλιγγο και ουσιαστικά μας λέει ότι αυτά τα αποτελέσματα ήταν συγκυριακά.

Ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν ενδέχεται να φρεσκάρει σε κάποιες θέσεις την ενδεκάδα του απόψε, αφού την Τρίτη ακολουθεί το πολύ μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Αλιάντς Αρένα. Δεδομένα θα μείνει εκτός ο τραυματίας Κομάν. Ίσως πάρει μερικές ανάσες ο Σανέ. Από τον πάγκο πάντως θα έρθουν αξιόπιστες επιλογές όπως ο Γκνάμπρι και ο Μουσιάλα.

Η Στουτγάρδη από την πλευρά της δεν έχει καταφέρει ακόμη να γευτεί τη χαρά της νίκης. Στο προηγούμενο ματς με τη Σάλκε κόλλησε στο 1-1 και έμεινε στο τέλος ικανοποιημένη με την ισοπαλία, αφού αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 67' και κινδύνευσε σοβαρά στο τελευταίο τέταρτο με το 1-2.

Στα τελευταία 12 παιχνίδια της σε επίπεδο Bundesliga η Στουτγάρδη έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη (1-8-3). Επίσης, εκτός έδρας δεν έχει καμία εδώ και 12 αγώνες (0-7-5).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στοιχηματικά, ο άσος στο 1.15 δεν έχει κανένα νόημα, ωστόσο αν συνδυαστεί με το No/Goal ανεβαίνει σε τιμές άνω του 2.30. Οι μπουκ κλασικά δίνουν φαβορί το Goal/Goal, λόγω της φύσης του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η Μπάγερν όμως έχει κρατήσει ήδη τρεις φορές ανέπαφη την εστία της σε έξι συνολικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Champions League. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει τα λιγότερα xGoals κατά (2,94) στην κατηγορία, δηλαδή οι αντίπαλοι όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, της δημιουργούν τις λιγότερες ευκαιρίες. Ακόμη, ας έχουμε υπόψιν μας ότι από τις τελευταίες 16 νίκες της Μπάγερν κόντρα στη Στουτγάρδη, οι δέκα ήρθαν χωρίς να δεχθεί γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Στουτγάρδη: 1 & Ν/G (απόδοση 2.34), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ