TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Η παράδοση δείχνει το δρόμο, επιλογή στο 1.88

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Χέρτα
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Χέρτα © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Η παράδοση μας δείχνει το δρόμο στο παιχνίδι της Στουτγάρδης με την Ντόρτμουντ. 15 σερί Over 2,5 μετρούν στα μεταξύ τους ματς.

Με το παιχνίδι της Στουτγάρδης απέναντι στην Ντόρτμουντ ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι Σουηβοί βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και παλεύουν για την παραμονή τους. Από την άλλη, οι Βεστφαλοί είναι σταθερά στη δεύτερη θέση, δίχως ωστόσο να έχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα, αφού απέχουν εννιά βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Στουτγάρδη - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Στουτγάρδη διανύει την καλύτερή της περίοδο τη φετινή σεζόν, έχοντας μαζέψει οκτώ βαθμούς (2-2-0) στα τελευταία τέσσερα ματς. Η Ντόρτμουντ αντίθετα, έρχεται από τη βαριά ήττα με 4-1 εντός έδρας κόντρα στη Λειψία, σε ένα ακόμη ματς, όπου αναδείχθηκαν όλες οι αμυντικές της αδυναμίες.

Η Ντόρτμουντ θα ψάξει αντίδραση, παίζοντας σε μία έδρα που έχει καλή παράδοση, αφού από το 2012/13 και μετά μετράει έξι διπλά σε επτά επισκέψεις της εκεί. Τα παιχνίδια των "κιτρινόμαυρων" με τη Στουτγάρδη παραδοσιακά προσφέρουν γκολ και θέαμα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, έχει δώσει συνολικά 347 γκολ σε επίπεδο Bundesliga, τα περισσότερα στην ιστορία της κατηγορίας.

Η Στουτγάρδη είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και έχει την ποιότητα και την ταχύτητα να χτυπήσει στη μετάβαση με τους Τομάς, Μαρμούς και Φίριχ. Παράλληλα όμως, της λείπει ισορροπία και η άμυνά της είναι από τις πιο ευάλωτες στο γερμανικό πρωτάθλημα, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι έχει τα λιγότερα clean sheets, μόλις τρία.

Είναι χαρακτηριστικό, πως τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Στουτγάρδης στην Bundesliga έληξαν στο Goal/Goal, ενώ οι μεγάλες πρόσφατες νίκες με Γκλάντμπαχ και Αουγκσμπουργκ, ήρθαν σε παιχνίδια που είχαν εικόνα ροντέο.

Απέναντι στα "πουλάρια" η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο βρέθηκε κάτω με 0-2 στο 35' και όμως το γύρισε σε 3-2, ενώ με τους Βαυαρούς ήταν πίσω με 1-2 μέχρι το 79', ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση κέρδισε με 3-2.

Γενικά, η Στουτγάρδη παρασύρεται από την ενέργεια που της δίνει το κοινό της, (60.000 θεατές θα βρεθούν απόψε στη Mercendes-Benz-Arena), παίρνει ρίσκα και συνήθως οδηγεί τα παιχνίδια της εντός έδρας σε μεγάλα σκορ.

Με δεδομένο ότι τα τελευταία 15 ματς της Ντόρτμουντ με τη Στουτγάρδη έληξαν στο Over 2,5, αλλά και έχοντας υπόψιν μας ότι ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι άσφαιρος τέσσερις σερί αγωνιστικές, άρα νομοτελειακά πλησιάζει η επιστροφή του στα γκολ, μάλλον πάμε για μία ακόμη θεαματική μάχη μεταξύ των δύο. Στο 1.88 το λογικό combo Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.88), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ