ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Η επιστροφή του Βέρνερ και το σερί του Ντιαμπί

Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Λειψίας
Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Λειψίας © 2020 JENS MEYER - POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Η επιστροφή του Βέρνερ στη Λειψία και η τρομερή παράδοση του Ντιαμπί κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Δυάδα στο 5.75.

Το κορυφαίο νέο της εβδομάδας στην Bundesliga ήταν ασφαλώς η επιστροφή του Τίμο Βέρνερ στη Λειψία. Ο διεθνής Γερμανός μεταγράφηκε το 2020 στην Τσέλσι, μετά από μία οργιαστική σεζόν με τους "ταύρους", όπου είχε βάλει 28 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα!

Οι Λονδρέζοι ήλπιζαν ότι βρήκαν στο πρόσωπο του Βέρνερ έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. Διαψεύσθηκαν όμως οικτρά. Η Premier League αποδείχθηκε πολύ δύσκολη για τον 26χρονο Γερμανό.

Ο Βέρνερ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και την προηγούμενη διετία, σημείωσε μόλις 10 τέρματα σε επίπεδο Premier League.

Γερμανία Προγνωστικά: Θέλει να βρει τον εαυτό του

Με δεδομένο ότι διανύουμε χρονιά Μουντιάλ, ο Βέρνερ ήθελε ένα περιβάλλον στο οποίο θα νιώσει άνετα, θα περιβάλλεται με εμπιστοσύνη και θα πάρει ικανό χρόνο συμμετοχής για να βρει ξανά τη φόρμα και τα πατήματά του. Στην Τσέλσι όλα αυτά ήταν αβέβαια και ως εκ τούτου αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Η μεταγραφή κόστισε 20 εκατ. ευρώ και η Λειψία ενέταξε ξανά στο δυναμικό της έναν εν ενεργεία διεθνή Γερμανό παίκτη, ο οποίος την τετραετία που φορούσε τη φανέλα των "ταύρων" πέτυχε 78 γκολ στην Bundesliga!

Όλα δείχνουν ότι ο Ντομένικο Τεντέσκο θα τον ρίξει κατευθείαν στην ενδεκάδα της Λειψίας στο αποψινό εντός έδρας ματς με την Κολωνία (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), όπου οι "ταύροι" θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα έφεραν 1-1 στη Στουτγάρδη χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για το 2-1.

Το ιδανικό για τον Βέρνερ θα είναι να ξεκινήσει με γκολ και νίκη τη δεύτερη θητεία του στη Λειψία. Η Κολωνία, η οποία παρεμπιπτόντως έχασε τον κορυφαίο της φορ Αντονί Μοντέστ (μεταγράφηκε στην Ντόρτμουντ), είναι ένας αντίπαλος που προσφέρεται για να τα καταφέρει. Οι "τράγοι" δεν είναι ομάδα που παίζει κλειστά και πέρυσι σε 17 εκτός έδρας αγώνες, κράτησε το μηδέν μόνο μία φορά. Ο άσος της Λειψίας και το anytime του Βέρνερ προσφέρεται στο 2.30.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ειδικό στοίχημα μπορούμε να στραφούμε και στο παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Άουγκσμπουργκ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Ο ξερός άσος δεν έχει κανένα νόημα στο 1.35, άρα πρέπει να βρούμε κάποιο συνδυαστικό για να του δώσουμε αξία.

Σημειώνεται ότι και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα τη σεζόν. Η Λεβερκούζεν έχασε στις λεπτομέρειες με 1-0 στο Ντόρτμουντ. Η Αουγκσμπουργκ συνετρίβη εντός έδρας με 4-0 από τη Φράιμπουργκ και φάνηκε ότι χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.

Η Μπάγερ διατηρεί τρομερή παράδοση κόντρα στους Βαυαρούς. Σε 24 μεταξύ τους παιχνίδια είναι αήττητη (16-8-0). Μάλιστα, εντός έδρας το ρεκόρ της είναι ακόμη καλύτερη (8-3-0, 21-6 γκολ).

Η Αουγκσμπουργκ λοιπόν φαντάζει ο κατάλληλος αντίπαλος για να πετύχει η Λεβερκούζεν την πρώτη της νίκη στη σεζόν μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στον πρώτο γύρο του κυπέλλου, από ομάδα της Γ' Γερμανίας και την άδικη ήττα στο Ντόρτμουντ.

Το ερώτημα εδώ είναι ποιος παίκτης θα οδηγήσει τις "ασπιρίνες" στη νίκη. Επικρατέστερος σκόρερ είναι ασφαλώς ο Πάτρικ Σικ, που πέρυσι έβαλε 24 γκολ και στην πρεμιέρα έχασε τρεις κραυγαλέες ευκαιρίες.

Καλύτερη απόδοση ωστόσο, παίρνουμε από τον Μούσα Ντιαμπί, ο οποίος όταν βλέπει την Άουγκσμπουργκ αφηνιάζει! Πέρυσι, η Μπάγερ είχε κερδίσει εντός έδρας 5-1 τους Βαυαρούς, με χατ τρικ του 23χρονου διεθνούς εξτρέμ.

Πρόπερσι, ο Ντιαμπί είχε βάλει μόλις τέσσερα γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ένα εξ αυτών ήταν στο εντός έδρας 3-1 επί της Αουγκσμπουργκ. Τα ίδια και στην πρώτη του χρονιά στην Bundesliga, τη σεζόν 2019/20. Τότε είχε πετύχει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων το ένα στο 2-0 με την Αουγκσμπουργκ, στην BayArena.

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει το σερί του ο Ντιαμπί κόντρα στην Αουγκσμπουργκ τέταρτη διαδοχική χρονιά, δηλαδή να σκοράρει και να κερδίσουν οι "ασπιρίνες", προσφέρεται στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Κολωνία: 1 & Βέρνερ Να Σκοράρει (απόδοση 2.30), 16:30
  • Λεβερκούζεν – Αουγκσμπουργκ: 1 & Ντιαμπί Να Σκοράρει (απόδοση 2.50), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ