TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Η εκδίκηση της Στουτγάρδης και η καθαρή νίκη της Μπάγερν

Ο Μάνουελ Νόιερ πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν απέναντι στη Λειψία στην Bundesliga.
Ο Μάνουελ Νόιερ πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν απέναντι στη Λειψία © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές από το πρόγραμμα της Bundesliga με επίκεντρο τα ματς της Στουτγάρδης και της Μπάγερν.

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι της Στουτγάρδης με την Άουγκσμπουργκ, καθώς πρόκειται για ένα γνήσιο εξάποντο παραμονής (16:30 Novasport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Στουτγάρδη ήταν πέρυσι από τις πιο όμορφες στο μάτι ομάδες, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να διεκδικεί μέχρι και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας, ταλαντούχα, γρήγορη και τεχνική.

Στουτγάρδη - Αουγκσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Σουηβοί ξεκίνησαν και φέτος ως ένα από τα πιο υποσχόμενα πρότζεκτ της κατηγορίας, όμως στην πορεία το πράγμα στράβωσε. Οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί σημαντικών παικτών μπέρδεψαν τον Πελεγκρίνο Ματαράτσο, ο οποίος άργησε να βρει ένα λειτουργικό σχήμα.

Η ομάδα άρχισε να χάνει την ψυχολογία της, τα αποτελέσματα δεν έρχονταν και το κυριότερο η άμυνα δεν ενέπνεε καμία σιγουριά. Ο Αμερικανός τεχνικός βρέθηκε σε δύσκολη θέση και έτσι επέλεξε να αναθεωρήσει την τακτική του. Άφησε στην άκρη το πολυφορεμένο 3-4-2-1 και πλέον παίζει με 4-3-3.

Από την ημέρα που άλλαξε σύστημα, η Στουτγάρδη έχει μαζέψει πέντε βαθμούς σε πέντε ματς και δείχνει να βρίσκει επιτέλους ένα πλάνο που μπορεί να αποδώσει.

Πριν δύο εβδομάδες, οι Σουηβοί βρέθηκαν κάτω με 0-2 από την Γκλάντμπαχ, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας το γύρισαν σε 3-2 και πήραν μία πολύτιμη νίκη αυτοπεποίθησης, που έβαλε στοπ σε αρνητικό σερί εννιά αγώνων (0-2-7).

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Στουτγάρδη έπαιξε στη ζόρικη έδρα της Ουνιόν και πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά και πάλι κατάφερε να αντιδράσει, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 90', έχοντας μάλιστα και δοκάρι έξι λεπτά νωρίτερα.

Γερμανία Προγνωστικά

Είναι φανερό, πως η Στουτγάρδη έχει σκληρύνει και παίζει πλέον με πολύ περισσότερο νεύρο. Απόψε θα έχει και 54.000 οπαδούς στο πλευρό της, αφού οι περιορισμοί για τον κορονοϊό έχουν χαλαρώσει, συνεπώς αναμένεται να αγωνιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Σημειώνεται, ότι στον πρώτο γύρο, η Αουγκσμπουργκ είχε συντρίψει με 4-1 τη Στουτγάρδη, αποτέλεσμα ασφαλώς που δεν έχουν ξεχάσει οι Σουηβοί. Είναι λοιπόν δεδομένο, πως θα θελήσουν σήμερα να πάρουν εκδίκηση από τον πρώην προπονητή τους, τον Μάρκους Βάιντσιρλ, ο οποίος τους ταπείνωσε τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Άουγκσμπουργκ είχε ζητήσει την περασμένη εβδομάδα να γίνει επιτακτικά το παιχνίδι με τη Μάιντς, ωστόσο η DFL έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της δεύτερης λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και έτσι οι Βαυαροί θα κατέβουν απόψε χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους τις τελευταίες 14 ημέρες. Αυτό πιθανότατα θα επηρεάσει τον ρυθμό τους και ίσως αποβεί μοιραίο, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που εμφανίζει ανοδική δυναμική εσχάτως. Επιλογή ο άσος στο 2.00.

Μπάγερν - Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μόναχο, η Μπάγερν υποδέχεται την Ουνιόν και κλασικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια των Βαυαρών, ο άσος δεν πιάνει ούτε το 1.20, επομένως είναι μονόδρομος επιλογή κάποιου combo (19:30 Novasport Prime, Live από το SPORT24).

Η Ουνιόν δεν είναι στα καλύτερά της εσχάτως. Στα τελευταία έξι ματς έχει μείνει άσφαιρη τέσσερις φορές. Την προηγούμενη αγωνιστική σκόραρε με πέναλτι, ενώ στο 3-1 με τη Μάιντς τα xGoals ήταν 0,88-0,76.

Η Μπάγερν έχει επικριθεί πολλάκις για την αμυντική της συμπεριφορά και δικαίως υπάρχει μία αίσθηση ανασφάλειας, διότι έχει την τάση να παίζει με πολύ ψηλά τις γραμμές της. Η κριτική ωστόσο γίνεται γιατί μιλάμε για την Μπάγερν, επομένως οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Τελείως ψυχρά όμως, με βάση τους αριθμούς, η ομάδα του Νάγκελζμαν είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 28 γκολ παθητικό και έχει τις περισσότερες καθαρές εστίες (8) στην κατηγορία. Υπό αυτό το πρίσμα, μάλλον είναι λάθος να δίνεται αουτσάιντερ το Ν/G, όταν μάλιστα απέναντι είναι η χειρότερη επίθεση της πρώτης δεκάδας.

Με δεδομένο ότι τα ποσοστά κατοχής μπορεί να αγγίξουν το 70-30 έχει λογική να κυνηγήσουμε την καθαρή νίκη των Βαυαρών, η οποία εκτοξεύει τον ξερό άσο σε τιμές άνω του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Αουγκσμπουργκ: 1 (απόδοση 2.00), 16:30
  • Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου: 1 & Νo Goal (απόδοση 2.05), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ